ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Βροχή τα πρόστιμα στην Εύβοια για άναμμα φωτιάς στην ύπαιθρο

Βροχή τα πρόστιμα στην Εύβοια για άναμμα φωτιάς στην ύπαιθρο

Όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρία πρόστιμα ύψους 1.875€, 2.578,13€, και 2.578,13€, επέβαλλαν σήμερα 18 Οκτωβρίου ανακριτικοί υπάλληλοι της Π.Υ. Χαλκίδας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις για καύση σε υπολείμματα καλλιεργειών εντός οικοπεδικού χώρου και καύση σε ξηρά χόρτα εντός αγροτικής έκτασης, σε περιοχές του δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων στην Εύβοια.

«Παρακαλούμε όλους τους πολίτες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση πυρκαγιάς, για τη δική τους ασφάλεια, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων Αρχών», αναφέρουν στις συμβουλές τους οι άνθρωποι του Πυροσβεστικού Σώματος.

Πως θα λειτουργήσουν οι δημόσιες υπηρεσίες σήμερα Παρασκευή - Τι ισχύει για ντελιβεράδες και ιδιωτικούς υπαλλήλους
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Πως θα λειτουργήσουν οι δημόσιες υπηρεσίες σήμερα Παρασκευή - Τι ισχύει για ντελιβεράδες και ιδιωτικούς υπαλλήλους