Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας
«Το πνεύμα των Χριστουγέννων να φωτίσει τις καρδιές όλων των ανθρώπων», είπε η Ρένα Καραλαριώτου
Τη Γενική Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, κα Ρένα Καραλαριώτου, επισκέφθηκαν σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, για να ψάλουν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, η Φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας (ΔΩΛ), η μπάντα της 1ης Στρατιάς, καθώς και η μπάντα της 110 Πτέρυγας Μάχης.
Μελωδίες γεμάτες αισιοδοξία πλημμύρισαν το κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, μεταφέροντας μηνύματα χαράς, ενότητας και ελπίδας στη διοίκηση και στους εργαζόμενους της Υπηρεσίας.
Την κα Καραλαριώτου επισκέφθηκε στο γραφείο της και ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, με τον οποίο αντάλλαξαν ευχές.
Η κα Καραλαριώτου ευχαρίστησε θερμά όλους για την τιμητική παρουσία και τις ευχές, υπογραμμίζοντας τη σημασία της διατήρησης των εθίμων, καθώς και τον ουσιαστικό ρόλο που διαδραματίζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις και οι πολιτιστικοί φορείς στη συνοχή της κοινωνίας, ενισχύοντας το εορταστικό πνεύμα των ημερών.
«Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή ανθρωπιάς, προσφοράς, αλληλεγγύης και συλλογικότητας», σημείωσε η κα Καραλαριώτου, ευχόμενη σε όλους υγεία και ευτυχία. «Το πνεύμα των Χριστουγέννων να φωτίσει τις καρδιές όλων των ανθρώπων», κατέληξε η κα Καραλαριώτου, ενώ στη συνέχεια δέχθηκε τις ευχές των υπαλλήλων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Καιρός: Επιστρέφουν και πάλι οι υψηλές θερμοκρασίες - Πότε θα χαλάσει ο καιρός
Με καλοκαιρινές θερμοκρασίες θα ξεκινήσει η ερχόμενη εβδομάδα, που όμως προς το τέλος της θα έχουμε πάλι αστάθεια και Φθινοπωρινό σκηνικό.
Δήμος Λαμιέων: Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο με έξι θέματα
Θα συζητηθούν θέματα που αφορούν παιδικούς σταθμούς, αθλητικά σωματεία και τις ιαματικές πηγές
Πέθανε η μητέρα της Εύης Γατίδου που δολοφονήθηκε με 104 μαχαιριές το 1997, ο δολοφόνος της φοιτήτριας παραμένει μέχρι και σήμερα άγνωστος
«Καλό ταξίδι στον κόσμο των αγγέλων αγαπημένη Ροδή μου. Εκεί θα συναντήσεις την Εύη σου και θα σου πει ποιος είναι ο δολοφόνος» έγραψε η δικηγόρος της οικογένειας - Για τη δολοφονία της 21χρονης είχε συλληφθεί 43χρονος, ο οποίος είχε κριθεί πρωτόδικα ένοχος, αλλά αθωώθηκε οριστικά στο Εφετείο
Άγριος ξυλοδαρμός 22χρονης εγκύου από τον σύντροφό της – Σωτήρια η παρέμβαση γειτόνισσας
Της επιτέθηκε με κλωτσιές στο κεφάλι και το σώμα – Παραδέχθηκε την πράξη του στο δικαστήριο ο 28χρονος και ζήτησε ποινική διαμεσολάβηση.
ΕΠΑΣ Λαμίας: 250 θέσεις εισακτέων και ζήτηση για τεχνίτες – Το κενό στις πραγματικές θέσεις μαθητείας
Ποιες είναι οι πραγματικές ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας σήμερα;