Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και παιδικά χαμόγελα στο Διοικητήριο Δομοκού από τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου
Σε μια ιδιαίτερα ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα, το Διοικητήριο Δομοκού πλημμύρισε χθες, Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου, από τις φωνές και τις ψαλμωδίες των μαθητών της Τετάρτης (Δ’) και Πέμπτης (Ε’) τάξης του Δημοτικού Σχολείου Δομοκού.
Οι μαθητές, αψηφώντας τις καιρικές συνθήκες με τα αδιάβροχά τους και κρατώντας τα μεταλλόφωνά τους, τήρησαν τα έθιμα των ημερών και έψαλαν τα παραδοσιακά κάλαντα των Χριστουγέννων. Οι μελωδικοί ήχοι των οργάνων και οι παιδικές φωνές έφτασαν σε κάθε γραφείο, μεταφέροντας το μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου στους αιρετούς εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στους υπαλλήλους των υπηρεσιών.
Τους μαθητές συνόδευσαν η Διευθύντρια του σχολείου, Στέλλα Κουνούκλα, καθώς και εκπαιδευτικοί της μονάδας.
Κατά την επίσκεψή τους στο Διοικητήριο, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν σε κλίμα ενθουσιασμού με τους εκπροσώπους του Δήμου, οι οποίοι τα συνεχάρησαν για την εξαιρετική τους παρουσία και τους ευχήθηκαν καλή πρόοδο και υγεία. Ως ένδειξη αγάπης και φιλοξενίας, στους μικρούς μαθητές προσφέρθηκαν παραδοσιακά κεράσματα και αναμνηστικά δώρα.
Ο Δήμος Δομοκού ευχαριστεί θερμά τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που με τη ζωντάνια και τη μουσική τους χάρισαν στιγμές χαράς και αισιοδοξίας.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Περιφέρεια Στερεάς: Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού
Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων.
Πανεκπαιδευτική απεργιακή κινητοποίηση από την ΑΔΕΔΥ Φθιώτιδας
Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου και ώρα 12:00' το μεσημέρι στη πλατεία Πάρκου.
«Pink Run» Αταλάντης για τον Καρκίνο του Μαστού
Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2026 και ώρα 12:00'.
Ειδικό τέλος ΑΠΕ 2025: Αυτά είναι τα χρήματα που επιστρέφουν στη Στερεά Ελλάδα
Σχεδόν 39 εκατ. ευρώ μοιράζονται πανελλαδικά σε Δήμους και οικιακούς καταναλωτές - Πρωταθλητές σε χρήματα αλλά και σε κορεσμό Εύβοια και Βοιωτία - Πόσα χρήματα ελαφρύνουν τους λογαριασμούς ρεύματος στη Φθιώτιδα και τι εισπράττουν οι ΟΤΑ.
Με την υποστήριξη του Δήμου Λαμιέων η «Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα» του «Ι.Ο.ΑΣ. Πάνος Μυλωνάς»
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (17/10) στην πλατεία Ελευθερίας.