Χρυσό βραβείο για την συνεργασία Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με την Apivita στα Hellenic Responsible Business Awards
Το Τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής διακρίθηκε με χρυσό βραβείο στα Hellenic Responsible Business Awards στην κατηγορία «Συνεργασία Επιχείρησης και Ακαδημαϊκών Φορέων», για τη συνεργασία του με την APIVITA και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
Η διάκριση αφορά τη δημιουργία του Eργαστηρίου Εφαρμοσμένης Μελισσοκομίας ApisLab, υπό την επιστημονική επίβλεψη του Επ. Καθηγητή Μελισσοκομίας κ. Αλέξανδρου Παπαχριστοφόρου, σε συνεργασία με επιστήμονες ειδικής αγωγής και ειδική ψυχολόγο, και την από κοινού υλοποίηση προγραμμάτων που προωθούν τη βιώσιμη μελισσοκομία, την εκπαίδευση νέων παραγωγών και την προστασία του περιβάλλοντος.
Η συνεργασία αυτή αποτελεί πρότυπο σύνδεσης έρευνας και πράξης, με απτά αποτελέσματα για τον κλάδο και την κοινωνία.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Συναγερμός στις Θερμοπύλες για πυρκαγιά σε μονοκατοικία κοντά στην εκκλησία
Η άμεση κινητοποίηση πρόλαβε τα χειρότερα…
Περιφέρεια Στερεάς: Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού
Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων.
Πανεκπαιδευτική απεργιακή κινητοποίηση από την ΑΔΕΔΥ Φθιώτιδας
Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου και ώρα 12:00' το μεσημέρι στη πλατεία Πάρκου.
«Pink Run» Αταλάντης για τον Καρκίνο του Μαστού
Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2026 και ώρα 12:00'.
Ειδικό τέλος ΑΠΕ 2025: Αυτά είναι τα χρήματα που επιστρέφουν στη Στερεά Ελλάδα
Σχεδόν 39 εκατ. ευρώ μοιράζονται πανελλαδικά σε Δήμους και οικιακούς καταναλωτές - Πρωταθλητές σε χρήματα αλλά και σε κορεσμό Εύβοια και Βοιωτία - Πόσα χρήματα ελαφρύνουν τους λογαριασμούς ρεύματος στη Φθιώτιδα και τι εισπράττουν οι ΟΤΑ.