Υψώθηκε και πάλι η γαλάζια σημαία στη Γλύφα
Δέσμευση για τη διατήρηση μιας καθαρής, οργανωμένης και φιλόξενης παραλίας για όλους τους επισκέπτες…
Για ακόμη μία χρονιά υψώθηκε η Γαλάζια Σημαία στην παραλία της Γλύφας, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα των νερών και των παρεχόμενων υπηρεσιών της παραλίας μας.
Τη Γαλάζια Σημαία τοποθέτησαν ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γλύφας, Στέργιος Παπακωνσταντίνου, μαζί με τον Αντιπρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, Βασίλειο Κωνσταντίνου, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας ακόμη καλοκαιρινής περιόδου.
«Η διάκριση αυτή αποτελεί τιμή για τη Γλύφα και ταυτόχρονα δέσμευση για τη διατήρηση μιας καθαρής, οργανωμένης και φιλόξενης παραλίας για όλους τους επισκέπτες», σημείωσε στο LamiaReport ο Πρόεδρος της Κοινότητας Στέργιος Παπακωνσταντίνου που ευχήθηκε καλή καλοκαιρινή σεζόν με υγεία και όμορφες στιγμές στη Γλύφα!
Δείτε φωτογραφίες:
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Επένδυση πάνω από 35 εκατ. ευρώ στην Αγόριανη Παρνασσού - Έρχεται το νέο Elatos Resort
Το ορεινό θέρετρο πολυτελείας και ευεξίας θα διαθέτει 38 σαλέ και 15 δωμάτια στο κεντρικό κτίριο.
Επιδρομή αγέλης λύκων στη Λοκρίδα: Κατασπάραξαν κοπάδι αφήνοντας πίσω 54 νεκρά πρόβατα και 15 βαριά τραυματισμένα
Ανυπολόγιστη καταστροφή για τον κτηνοτρόφο, καθώς όλα τα ζώα ήταν έτοιμα να γεννήσουν…
Κλειστό Κολυμβητήριο Λαμίας: Ένα σύγχρονο γεφύρι της Άρτας, με την στέγη να «μπάζει» νερά (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
Πόσο ακόμη θα περιμένουμε να το δούμε να λειτουργεί;...
Λαμία: Ημερίδα για τις σπουδές και τα επαγγέλματα του μέλλοντος από τον Σύλλογο Φροντιστών ΜΕ Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας
Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, στο Αμφιθέατρο της Μητρόπολης Φθιώτιδας, με κεντρικό ομιλητή τον Δρ. Χρήστο Ταουσάνη.
Θρήνος για την 19χρονη Ελεονόρα που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή
Το συγκινητικό «αντίο» των καθηγητών της στο 1ο ΕΠΑΛ