Ζητούν να καταβληθεί εγκαίρως η μισθοδοσία ενόψει ΠΑΣΧΑ, οι πρώην εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ
Επείγον αίτημα και για έκτακτη οικονομική ενίσχυση ενόψει γιορτών…
Το Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ Λάρυμνας, με επιστολή του προς τη ΔΥΠΑ και το Υπουργείο Εργασίας, ζητεί την έγκαιρη καταβολή μισθοδοσίας ενόψει Πάσχα το οποίο πέφτει φέτος στις 12 Απριλίου.
Ζητούν η καταβολή της να γίνει έως τη Μεγάλη Τετάρτη.
«Η έγκαιρη πληρωμή είναι ιδιαίτερα σημαντική, προκειμένου οι εργαζόμενοι να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις αυξημένες οικονομικές τους υποχρεώσεις κατά την εορταστική περίοδο και να καλύψουν τις ανάγκες των οικογενειών τους», αναφέρουν οι πρώην εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ που απασχολούνται πλέον στα προγράμματα της ΔΥΠΑ.
Επίσης το Σωματείο έχει καταθέσει επείγον αίτημα προς ΔΥΠΑ, Υπουργείο Εργασίας και Υπουργείο Οικονομικών για καταβολή έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης ενόψει Πάσχα.
Στο αίτημά τους σημειώνουν:
«Σε συνέχεια των προηγούμενων αιτημάτων μας σχετικά με την καταβολή έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης για την περίοδο του Πάσχα, και λαμβάνοντας υπόψη τη σημαντική αύξηση του κόστους ζωής λόγω των πρόσφατων διεθνών εξελίξεων, σας γνωστοποιούμε εκ νέου την αδυναμία μας να ανταποκριθούμε ακόμη και στις πλέον βασικές μας ανάγκες.
Η συνεχιζόμενη ακρίβεια έχει επιβαρύνει σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητά μας. Κατόπιν τούτων, επαναφέρουμε το αίτημά μας και ζητούμε την άμεση εξέτασή του ως επείγον, καθώς και τον προγραμματισμό σχετικής συνάντησης».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Αυτοκίνητο με 65χρονο κυνηγό έπεσε σε γκρεμό στην Ευρυτανία
Τον αναζητούσε η παρέα του από τις 6 το πρωί - Ανασύρθηκε νεκρός μετά από μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής στη διασταύρωση προς Αγίους Θεοδώρους.
Λαμία: Οι απατεώνες ανέβασαν την ηλικιωμένη στο πατάρι για τα κοσμήματα, και έπεσε - Μετά έτρεξαν σπίτι να «βοηθήσουν» το θύμα
Απίστευτο περιστατικό απάτης με 88χρονη Λαμιώτισσα, η οποία τραυματισμένη από πτώση, έδινε οδηγίες στους «μαϊμού» Δεητζήδες πως θα μπουν στο σπίτι για να τη βοηθήσουν.
Πρόστιμο και κατάσχεση αλιευτικών εργαλείων στο Μαλιακό κόλπο
Ήταν ποντισμένα στην απαγορευμένη ζώνη του Λιβαρίου…
Φθιώτιδα - Στερεά: Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων
Δευτέρα 21 με Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου…