Αλέξης Παππάς: Η πρώτη ανάρτηση μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 10:36 Αλέξης Παππάς: Η πρώτη ανάρτηση μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor

Ο Αλέξης Παππάς έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, μετά την απόφασή του να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor. Η αναφορά στον Τζέιμς Καφετζή.

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram “αποχαιρέτησε” επίσημα το φετινό Survivor ο Αλέξης Παππάς, μετά από την οικειοθελή αποχώρησή του.

Πριν από λίγες μέρες, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ενώπιον όλων των παικτών, πως ο Αλέξης Παππάς επέλεξε να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ για προσωπικούς λόγους, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερα, ενώ η αποχώρησή του δεν προβλήθηκε στην κάμερα.

Ο “στρατηγικός” παίκτης του Survivor, δημοσίευσε μια φωτογραφία του από το παιχνίδι και έγραψε το δικό του “αντίο”, κάνοντας μια αναφορά και στον Τζέιμς Καφετζή:

“Όταν τελειώνει κάτι, δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα. Το Survivor, ένα παιχνίδι στρατηγικής και μία αξέχαστη εμπειρία, για εμένα έφτασε στο τέλος του. Όμως οι δυσκολίες και η ταλαιπωρία αυτού του παιχνιδιού με βοήθησαν να καταλάβω ότι τα πιο απλά & δεδομένα πράγματα είναι αυτά που έχουν αληθινή σημασία.

Μία από αυτές τις αξίες που θεωρούμε δεδομένη είναι η υγεία και κανένα παιχνίδι δεν είναι πιο σοβαρό από το παιχνίδι της ζωής. Γι’ αυτό και το παιχνίδι μου είναι αφιερωμένο στην στήριξη των καθημερινών survivors του κόσμου. Μπορεί ο στόχος μου για τον τελικό να μην επιτεύχθηκε, αλλά ένα νέο κεφάλαιο μόλις άνοιξε και σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου.

ΥΓ: Φίλε @jamie.kaf, το σκορ παρέμεινε 8/8. Σε περιμένω με ανυπομονησία για την τελική μας αναμέτρηση, σ’ ένα μεγάλο αγώνα Beach Volley φιλανθρωπικού σκοπού, όπως είχαμε πει!”.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση