Εκλογές στο ΤΕΕ Αν. Στερεάς: Οι υποψήφιοι του Συνδυασμού «Α.Κ.ΜΗ»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 07:50 Εκλογές στο ΤΕΕ Αν. Στερεάς: Οι υποψήφιοι του Συνδυασμού «Α.Κ.ΜΗ»

Διαβάστε την ανακοίνωση του Συνδυασμού ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ «Α.Κ.ΜΗ» - Δείτε ποιοι είναι οι υποψήφιοι του Συνδυασμού που εκπροσωπείται από τον Τσώμο Βασίλειο.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ  «Α.Κ.ΜΗ»

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι την 26-3-2024 επικυρώθηκε ο συνδυασμός μας  ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ «Α.Κ.ΜΗ» από τη Διοικούσα Επιτροπή του Τ.Ε.Ε. - Τμήματος Ανατολικής Στερεάς.  

Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ «Α.Κ.ΜΗ», ως ένας πλήρως  συγκροτημένος συνδυασμός, θα συμμετάσχει στις εκλογές της Κυριακής 19 Μαΐου  με σκοπό την ανάδειξη ενός νέου, ανοιχτού και σύγχρονου Περιφερειακού Τμήματος  Τ.Ε.Ε. , με γνώμονα την αναβάθμιση του επαγγέλματος του μηχανικού  αποκαθιστώντας το επίπεδο του κύρους που του αρμόζει στην κοινωνία.  

Με σεβασμό στους θεσμούς και με στόχο τη βιωσιμότητα των αξιών του  επαγγέλματος μας, παρουσιάζουμε μια ισχυρή ομάδα από συναδέλφους  Μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων, οι οποίοι έχοντας αφήσει στο περιθώριο τις  πολιτικές και κομματικές πεποιθήσεις τους, ένωσαν τις δυνάμεις τους με κοινό στόχο τη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του επαγγέλματος μας, τη δίκαιη  μεταχείριση μας από το σύστημα της αγοράς, καθώς και την αναβάθμιση του ρόλου  του Περιφερειακού Τμήματος μας ώστε να καταστεί ουσιαστικά και όχι τύποις, ένας  Επιστημονικός σύμβουλος της πολιτείας είτε σε τοπικό είτε σε κεντρικό επίπεδο με  φωνή, άποψη και ρόλο.  

Δέσμευση μας η ανανέωση του ΤΕΕ/ΤΑΣ με νέα πρόσωπα και ιδέες με  διάθεση για προσφορά για την ενίσχυση της ενότητας, της συλλογικότητας και της  εξωστρέφειας. 

Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ «Α.Κ.ΜΗ» δημιουργήθηκε με  πρωτεργάτες τους μηχανικούς Τσώμο Αθανάσιο, Κολιόπουλο Κωνσταντίνο και  Βλαχοπάνο Ευάγγελο κατόπιν και της έντονης παρότρυνσης πολλών συναδέλφων με  κοινή διαπίστωση την πολλών ετών αδιαφορία και ολιγωρία των προηγούμενων  Διοικήσεων του ΤΕΕ/Τμήματος Ανατολικής Στερεάς να αναδείξει τον πραγματικό του  ρόλο είτε αναδεικνύοντας σημαντικές παθογένειες σε τοπικό ή κεντρικό επίπεδο και  οι οποίες κατ’ επέκταση δημιουργούν εμπόδιο στην άσκηση του επαγγέλματος μας,  είτε προασπίζοντας τα επαγγελματικά συμφέροντα όλων των ειδικοτήτων των  συναδέλφων.  

Η κλειστού τύπου Διοίκηση επί μακρόν έχει επιφέρει πλήρη απογοήτευση και αγανάκτηση, αισθήματα τα οποία μας επικοινωνήθηκαν σε έντονο βαθμό από πολλούς συναδέλφους και αποτέλεσαν τους πρόσθετους και σημαντικούς λόγους  δημιουργίας της κίνησης μας.

Δεδομένου ότι η αποχή και η αδιαφορία από τα κοινά δε λύνει αλλά οξύνει  τα προβλήματα του κλάδου μας δίνοντας την ευκαιρία συντήρησης στη Διοίκηση  συντεχνιακών κλειστών ομάδων χωρίς καμία προοπτική, αποφασίσαμε να ενεργοποιηθούμε μην προδίδοντας τις θέσεις και τις αρχές μας, έχοντας το θάρρος  και την τόλμη και κοιτώντας στο πρόσωπο όλους τους συντοπίτες συναδέλφους μας,  να ζητήσουμε τίμια και ειλικρινά τη στήριξη τους στο βήμα του συνδυασμού μας.  

Καλούμε τις Συναδέλφισσες και τους Συναδέλφους , να συμμετάσχουν στις  διαδικασίες των εκλογών του Τεχνικού Επιμελητηρίου και να στηρίξουν την πρόταση  μας ώστε το Τ.Ε.Ε να αποτελέσει το ασφαλές επαγγελματικό μας «καταφύγιο» και όχι  το κυτίο παραπόνων μας!!!!!!

 

Δείτε τους υποψήφιους του Συνδυασμού «Α.Κ.ΜΗ»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση