Την Κυριακή η 13η Ανοπαία Ατραπός

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Μαΐου 2024 08:08 Την Κυριακή η 13η Ανοπαία Ατραπός

Ο Σύλλογος Δρομέων Φθιώτιδας -Η ΤΡΑΧΙΝΑ- διοργανώνει το Μάϊο κάθε έτους τον ορεινό αγώνα δρόμου "ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ". Έτσι και φέτος για 13η φορά, την ερχόμενη Κυριακή 12 Μάϊου 2024, στις 11 το πρωί θα ξεκινήσουν οι αθλητές την προσπάθεια τους από την Ιερά Μονή Δαμάστας για να τερματίσουν έπειτα από 15 χιλιόμετρα στο Θεματικό μουσείο Θερμοπυλών.

Ο πρώτος αθλητής αναμένεται να τερματίσει έπειτα από μία ώρα και δέκα λεπτά (το ρεκόρ του αγώνα είναι 1 ώρα 9 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα)

Πολλοί και σημαντικοί αθλητές του ορεινού και όχι μόνο τρεξίματος θα δώσουν τη παρουσία τους και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο, με το δικό μας πρωταθλητή,  Μάριο Αναγνώστου του Γ.Σ. Αναγέννηση Λαμίας, να είναι από τα φαβορί για τη κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Οι εγγραφές φέτος ξεπέρασαν τις 470 και στη γραμμή εκκίνησης αναμένονται περί τους 410 αθλητές, ενώ συνολικά οι επισκέπτες στη περιοχή την ημέρα του αγώνα αναμένεται να ξεπεράσουν τους 500

Την εκδήλωση θα υποστηρίξει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, συνδράμοντας στην υγειονομική κάλυψη του αγώνα καθώς και το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του πανεπιστημίου Θεσσαλίας παρέχοντας υπηρεσίες αποθεραπείας με ειδικές τεχνικές αθλητικής φυσικοθεραπείας.

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης ΕΔΩ.

Σας περιμένουμε όλους στο μουσείο Θερμοπυλών να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια όλων των αθλητών.

Ραντεβού τη Κυριακή στο Μουσείο Θερμοπυλών

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση