Ο Απόστολος Ρίζος με το νέο του μουσικό project την Παρασκευή στη “Χώρα”

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023 07:55 Ο Απόστολος Ρίζος με το νέο του μουσικό project την Παρασκευή στη “Χώρα”

Ο Απόστολος Ρίζος, ένας από τους ξεχωριστούς ερμηνευτές και τραγουδοποιούς της εποχής μας, ταξιδεύει φέτος με το νέο του μουσικό project “minimals plugged”. Τον υποδεχόμαστε και στον Τόπο Τεχνών «Χώρα», στα Λελέικα Υπάτης, την Παρασκευή 30 Ιουνίου!

Μια μουσική παράσταση που χαρακτηρίζεται από ένα πιο ηλεκτρικό ηχητικό περιβάλλον, πάντα με το συναίσθημα στην ερμηνεία και τη θεατρικότητα που διακρίνουν τον καλλιτέχνη.

Θα ακούσουμε αγαπημένα τραγούδια της προσωπικής δισκογραφίας του Απόστολου – όπως το «Τι να θυμηθώ» έως και τα νέα κομμάτια που ετοιμάζει για το άλμπουμ «Ασκήσεις Τρυφερότητας», μέσα από μια νέα προσέγγιση, βασισμένη στην ηλεκτρική του κιθάρα, τις λούπες και τα πετάλια του. Στοιχεία που σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη φωνή του Απόστολου, δημιουργούν ένα εξαιρετικά ατμοσφαιρικό αποτέλεσμα.

Ένα live που συνομιλεί άλλοτε συνωμοτικά και άλλοτε ανατρεπτικά με το ρεμπέτικο, την παράδοση, το λαϊκό και τη ροκ μπαλάντα.

Ξεχωριστό στιγμιότυπο στην παράσταση, μια επιλογή τραγουδιών του Μάνου Λοΐζου, με αφορμή και την πρόσφατη κυκλοφορία του ψηφιακού album “Απόστολος Ρίζος – Σ’ ένα δωμάτιο με τον Μάνο Λοΐζο” (ΕΜΙ), από ζωντανές ηχογραφήσεις της ομώνυμης παράστασης του τραγουδοποιού, που ξεχώρισε τα προηγούμενα χρόνια.

Apostolos Rizos Official Video Clips

Απόστολος Ρίζος official links:

YouTube Official Channel: https://www.youtube.com/ApostolosRizos

Facebook page: https://www.facebook.com/ApostolosRizosOfficialPage

Instagram: https://www.instagram.com/apostolosrizoslive

Website: www.apostolosrizos.gr

 

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 10 €

Ταμείο: 12 €

Προπώληση εισιτηρίων:  Γραφεία του Φεστιβάλ Οίτης στη Λαμία (Αντιγόνης 7, Ώρες 10.00 – 17.00, τηλ. 22310 43333).

Πληροφορίες: 22310 43333 / 22310 51075

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του 17ου Φεστιβάλ Οίτης στοwww.xwra.gr

Info:
Απόστολος Ρίζος “Minimals Plugged”
Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023
Ώρα έναρξης: 21.30
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 22310 51075

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">info@xwra.gr
www.xwra.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση