“Το μελομακάρονο που ήθελε να γίνει Κουραμπιές”: Παρουσίαση παραμυθιού και παράσταση από το Κουκλοθέατρο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 07:52 “Το μελομακάρονο που ήθελε να γίνει Κουραμπιές”: Παρουσίαση παραμυθιού και παράσταση από το Κουκλοθέατρο Λαμίας

Και φέτος τις γιορτές, στον Τόπο Τεχνών “Χώρα” στα Λελέικα Υπάτης σας περιμένουμε με πολλές εκδηλώσεις για όλες και όλους! Συναυλίες, μουσικές παραστάσεις, κουκλοθέατρα, εκδηλώσεις με αγαπημένους καλλιτέχνες που θα δώσουν σε μικρούς και μεγάλους ακόμα περισσότερους λόγους να ανυπομονούν για τα Χριστούγεννα!

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023, το παιδικό παραμύθι της Βασιλικής Παλιούρα συναντά το “Κουκλοθέατρο Λαμάις” σε μια παράσταση με χορό, τραγούδι και τη συμμετοχή των παιδιών!

“Το μελομακάρονο που ήθελε να γίνει Κουραμπιές”

Είναι Παραμονή Χριστουγέννων και στο σπίτι επικρατεί απόλυτη ησυχία. Δύο ταψιά με κουραμπιέδες και μελομακάρονα ζεστά ακόμη, ακουμπισμένα πάνω στο τραπέζι της κουζίνας. Ο Μάκης Μελομακαρονάκης έχει «φαγωθεί» να γίνει κουραμπιές. Ο παππούς του προσπαθεί να τον μεταπείσει αλλά μάταια. Μελομακάρονα και κουραμπιέδες ξεκινούν τους αγώνες που θα κρίνουν το αποτέλεσμα. Θα γίνει τελικά ο Μάκης κουραμπιές ή θα συνειδητοποιήσει ότι του αρέσει ο εαυτός του όπως είναι;

Τιμές εισιτηρίων:

Γενική είσοδος: 3 €

Στο χώρο της εκδήλωσης θα διατίθεται το βιβλίο.

Πληροφορίες / κρατήσεις θέσεων: 22310 51075

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για όλες τις εκδηλώσεις στο xwra.gr

Info:
“Το μελομακάρονο που ήθελε να γίνει κουραμπιές” – Παρουσίαση παραμυθιού & παράσταση κουκλοθεάτρου από το “Κουκλοθέατρο Λαμίας”

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023
Ώρα έναρξης 17.00
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075

email: info@xwra.gr
www.xwra.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση