Με πολύ κέφι πραγματοποιήθηκε και φέτος ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετρωτού (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2024 11:23 Με πολύ κέφι πραγματοποιήθηκε και φέτος ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετρωτού (ΦΩΤΟ)

Για άλλη μια χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πετρωτού πραγματοποίησε με επιτυχία τον ετήσιο χορό του, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024, στο «Κτήμα Πασιάκου», με την εκπληκτική ορχήστρα που διασκέδασε τους πάντες μέχρι το ξημέρωμα!

Η ορχήστρα αποτελούμενη από τους: Γρίβα Γιώτα, Κατσίγιαννη Γιάννη και Τσαλάγκα Σταύρο στο τραγούδι, Μπριάνα Κωνσταντίνο και Τσολακίδη Ζήση στα κλαρίνα, δημιούργησε τις καλύτερες εντυπώσεις και ανέβασε τη διάθεση στα ύψη.

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας,θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας. Ιδιαιτέρως τον αντιπεριφερειάρχη κ. Σανίδα Ηλία, τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Ζούκα Αργύρη και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους (Σύλλογο Σαρακατσαναίων επαρχίας Φαρσάλων, Σύλλογο Νεοχωριτών Δομοκού, Σύλλογο Μεγάλης Βρύσης, Σύλλογο Πολυνερίου Τρικάλων, Σύνδεσμο Σαρακατσαναίων Φθιώτιδας και Σύλλογο Πολυτέκνων Φθιώτιδας). Επιπλέον,τους δωροθέτες που ενίσχυσαν την λαχειοφόρο αγορά καθώς και όλους τους χορηγούς για την πολύτιμη προσφορά τους.

Ιδιαίτερη ευχαριστία οφείλουμε να απευθύνουμε στους τρεις μεγάλους χορηγούς: THETA ENERGY By Theodorakis (εταιρεία φωτοβολταϊκών συστημάτων), Λάδι & Ζάχαρη- Κρικζώνη Εύη (παραδοσιακές πίτες) , Ζαχαρής Θανάσης- (τυροκομικά προϊόντα Φαρσάλων) καθώς και στην Κατσαντώνη Χρύσα για την ευγενική χειρονομία της.

Επιπρόσθετα, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συγχωριανούς και φίλους μας ότι τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ανακατασκευή του Δημοτικού Σχολείου του χωριού μας.

Τέλος, θα ήταν παράλειψή μας να μην αναγνωρίσουμε την ανεκτίμητη συνεισφορά του επιχειρηματία - και πρωτίστως φίλου - Πασιάκου Βασιλείου(ιδιοκτήτη του Κτήματος Πασιάκου) στην επιτυχία της εκδήλωσής μας, καθώςφέτος η συνεργασία μας συμπληρώνει 20 χρόνια.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά!
Το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση