Λαμία: Ποιο είναι το νέο τσιπουράδικο - μεζεδοπωλείο στο κέντρο της πόλης;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2019 09:44 Λαμία: Ποιο είναι το νέο τσιπουράδικο - μεζεδοπωλείο στο κέντρο της πόλης;

Ο δρόμος της Αβέρωφ στη Λαμία έχει πλημμυρίσει με υπέροχες μυρωδιές... Και αυτό γιατί το κέντρο της πόλης απέκτησε ένα νέο τσιπουράδικο - μεζεδοπωλείο - ψητοπωλείο για όλα τα γούστα!

Ο λόγος για το «Ναό της γεύσης» , στην οδό Αβέρωφ 16 στη Λαμία (πλησίον διασταύρωσης της οδού Βενιζέλου), που ήρθε για να ικανοποιήσει κάθε γευστική σας προτίμηση.

Σε ένα όμορφο περιβάλλον, ο Κώστας Κουτσούμπας και ο Θανάσης Σοφιανός δημιούργησαν το «Ναό της γεύσης», για να σας προσφέρουν κάθε μέρα από το πρωί έως το βράδυ μοναδικά πιάτα και μεζέδες για να συνοδεύσετε το τσιπουράκι, το κρασάκι, το ουζάκι ή την παγωμένη μπύρα σας.

Στο «Ναό της γεύσης» θα απολαύσετε καθημερινά υπέροχους ολόφρεσκους μεζέδες με ότι τραβάει η όρεξή σας. Θα βρείτε φρέσκα ψάρια ημέρας, γαριδομακαρονάδα, μυδοπίλαφο, χταπόδι ψητό, γαρίδες ψητές και μεγάλη ποικιλία από φρέσκες σαλάτες.

Επίσης θα γευτείτε κρέατα ψητά, μαγειρευτά και σούβλας, υπέροχο φρυγαδέλι, εξοχικό, κοντοσούβλι χοιρινό και πρόβειο, γουρουνοπούλα, μπιφτέκι σούβλας και λαχταριστό κλέφτικο στη λαδόκολλα, ενώ καθημερινά θα βρείτε ολόκληρο κοτόπουλο σούβλας στην τιμή των 7,50€ πακέτο.

Για μοναδικές γεύσεις ελάτε στο... «Ναό της γεύσης»!!!
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6944290194 & 22313 06949

«Ο Ναός της γεύσης»
Τσιπουράδικο - Μεζεδοπωλείο - Ψητοπωλείο
Αβέρωφ 16, Λαμία
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6944290194 & 22313 06949

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση