Λαμία: Η Φ.Ε.Ψ.Υ προσφέρει και κατ' οίκον Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020 09:04 Λαμία: Η Φ.Ε.Ψ.Υ προσφέρει και κατ' οίκον Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας

Η Φθιωτική Εταιρεία Ψυχικής Υγείας δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, με τη νέα καινοτόμο δράση Παροχής Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας κατ' οίκον.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, η Επιστημονική Ημερίδα που διοργάνωσε Φθιωτική Εταιρεία Ψυχικής Υγείας (Φ.Ε.Ψ.Υ) με θέμα «Υπηρεσίες κατ' οίκον νοσηλείας και ειδικής φροντίδας ψυχικής υγείας».

Η Φθιωτική Εταιρεία Ψυχικής Υγείας (Φ.Ε.Ψ.Υ)  λειτουργεί στη Λαμία από το 2005. Είναι ένας επιστημονικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με σκοπό την υλοποίηση προγραμμάτων ψυχικής υγείας καθώς και την ανάπτυξη και λειτουργία Μονάδων Ψυχικής Υγείας και Αποκατάστασης. Εμπνευστής του όλου εγχειρήματος μαζί με μια ομάδα αξιόλογων επιστημόνων, είναι ο συμπολίτης μας κος. Δημήτριος Γκλάβας που κατέχει και τη θέση του προέδρου του Δ.Σ της Εταιρείας.

Η Φθιωτική Εταιρεία Ψυχικής Υγείας (Φ.Ε.Ψ.Υ) από φέτος ξεκίνησε ένα νέο πρόγραμμα με κατ' οίκον Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας με μια εξειδικευμένη ομάδα, η οποία μπορεί να υποστηρίζει και άτομα που αδυνατούν να βγουν από το σπίτι.

Η καινοτόμος αυτή δράση ξεκίνησε τον Μάιο του 2019 και στην Ημερίδα παρουσιάστηκαν οι δράσεις του προγράμματος και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, όπως είπε στην κάμερα του LamiaReport η Ψυχολόγος Μαριάνθη Ράμμου.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την Επιστημονική Ημερίδα που διοργάνωσε Φθιωτική Εταιρεία Ψυχικής Υγείας στην αίθουσα του Επιμελητηρίου.

Μάθε περισσότερα στο fepsi.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση