Φέτος το Πάσχα θα είναι διαφορετικό, όπως και ο τρόπος που θα αγοράσετε τα κρέατά σας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Απριλίου 2020 14:42 Φέτος το Πάσχα θα είναι διαφορετικό, όπως και ο τρόπος που θα αγοράσετε τα κρέατά σας

Φέτος το Πάσχα θα είναι σίγουρα διαφορετικό από τα προηγούμενα, το γιορτινό τραπέζι μπορεί, όμως, και όχι!

Μένοντας σπίτι, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας στο πρώτο e – shopκρεάτωντης πόλης στη διεύθυνση www.kreataalfa.gr,  να απολαύσετε τις υπηρεσίες κατ’ οίκον παράδοσης και να πληρώσετε ανέπαφα με την κάρτα σας.

Τρόποι παραγγελίας:

Online
Αναζητάτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και τα προσθέτετε στο καλάθι. Στη συνέχεια επιλέγετε ημέρα και ώρα παράδοσης και ολοκληρώνετε τη διαδικασία είτε με εγγραφή είτε χωρίς.

Τηλεφωνικά καλώντας:

  • 22310 – 28907 ( Λεωσθένους 16 & Πατρόκλου γωνία)
  • 22310 – 33220 ( 3οχλμΠΕΟ Λαμίας – Αθηνών)

Και δίνετε την παραγγελία σας.

Η ίδια ποιότητα προϊόντων που σας προσφέρουμε εδώ και 4 γενιές στα φυσικά μας καταστήματα «Κρέατα Άλφα», τώρα μόνο με ένα κλικ στην πόρτα σας.

Φέτος το Πάσχα μένουμε στα… αυγά μας, γιατί εμείς ΣΑΣ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση