Έτοιμο το «Green loft» στη Λαμία;

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Ιουλίου 2021 08:41 Έτοιμο το «Green loft» στη Λαμία;

«Green loft» Αυτό είναι το όνομα του νέου πολυχώρου που θα φιλοξενεί όλες τις μοναδικές στιγμές σας, δεξιώσεις - εκδηλώσεις, και όχι μόνο !!!

Είναι ένας χώρος που εμείς οι Λαμιώτες έχουμε αγαπήσει και τον έχουμε συνδέσει με πολλές αγαπημένες αναμνήσεις. Τώρα ήρθε η ώρα να τον αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο και ζήσουμε ξανά υπέροχες στιγμές που θα μείνουν για πάντα στις καρδιές μας.

Ο λόγος για τον Άγιο Λουκά, που ανακαινίστηκε, και επιτέλους είναι έτοιμος να μας υποδεχτεί ξανά με το πανέμορφο συντριβάνι σε λειτουργία και να κάνει ακόμη πιο δροσερές τις καυτές ημέρες και νύχτες του καλοκαιριού.

Η αίθουσα δεξιώσεων

Στο «Green loft» υπάρχει πλέον ένας ιδανικός χώρος, με κλιματισμό και εξαερισμό, για να φιλοξενήσει κάθε είδος δεξίωσης και εκδήλωσης, από 50 μέχρι και 300 άτομα.

Διαθέτει άριστο προσωπικό με επαγγελματίες σερβιτόρους και τον τέλειο Σεφ που θα σας φτιάξει το προσωπικό σας menou για τους δικούς σας καλεσμένους.

«Σας περιμένουμε να εκπληρώσουμε ακόμη και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις σας...», είπε ο Σεφ Γιάννης Παπαγιάννης, στο LamiaReport .

Για κρατήσεις ή για περαιτέρω ενημέρωση μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 22310 30140 και 6906815068.

Έρχεται και το καλοκαιρινό μπαράκι

Σε λίγες ημέρες στον πολυχώρο «Green loft» θα ειναι έτοιμο και το νέο εξωτερικό bar στην κάτω πλευρά στα σκαλάκια με υπέροχη θέα προς το κάστρο της πόλης και όλη τη Λαμία.

Είναι βέβαιο ότι οι νύχτες για τη νεολαία θα γίνουν πολύ πιο δροσερές (φυσάει πάντα στον Άγιο Λουκά) και ταυτόχρονα πιο καυτές, αφού το θερμόμετρο της διασκέδασης θα χτυπάει κόκκινο.

Όπως μας ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι οι εργασίες τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς και τις επόμενες ήμερες το μπαράκι θα ειναι έτοιμο.

Εννοείται ότι θα σας ενημερώσουμε μόλις ανοίξει...

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση