Πήγαμε στα εγκαίνια της πιο διάσημης καντίνας στην Παύλιανη (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2021 17:44 Πήγαμε στα εγκαίνια της πιο διάσημης καντίνας στην Παύλιανη (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

«Casa de Papel»....έτσι λένε το πιο όμορφο στέκι για βόλτα και cafe, σε έναν από τους καλύτερους προορισμούς πανελλαδικά. Τη δική μας Παύλιανη!

Από την πρωτη στιγμή που η new age καντίνα τοποθετήθηκε αρμονικά με το χώρο στο μοναδικής ομορφιάς παρκάκι της Παύλιανης, συγκέντρωσε τα βλέμματα όλων και εγινε ένα από τα πιο πρωτότυπα και ατμοσφαιρικά στέκια της χώρας.

Μετά τις περιπέτειες με την πανδημία και τη σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα το βράδυ του Σαββάτου έγιναν τα εγκαίνια στο «Casa de Papel» από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ Συμεών, παρουσία πολλών επισήμων και φίλων, των επιχειρηματιών που είχαν αυτή τη φανταστική ιδέα, μετατρέποντας την είσοδο του πάρκου σε ένα cafe της φύσης!

Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά που συνοδεύτηκε με την σαξοφωνική μαγεία του Θάνου Φυσέκη και της μουσικής του παρέας.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε και φωτογραφίες από τα εγκαίνια του «Casa de Papel» στην Παύλιανη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση