Ράχες: Εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας "The wind is the spirit" την Κυριακή στο NISI

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021 10:21 Ράχες: Εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας "The wind is the spirit" την Κυριακή στο NISI

Η Ματίνα Τριανταφύλλου (aka. Matan Bermondsey), θα εκθέσει για πρώτη φορά τη φωτογραφική της συλλογή, στο NISI Πολυχώρος , την Κυριακή 15 Αυγούστου, στις 20.00.

Όντας σε ένα από τα πιο διάσημα kite spot της Ελλάδας, οι αέρηδες είναι το φυσικό στοιχείο που έχει εμπνεύσει την καλλιτέχνιδα.

Τα αθλήματα, όμως, τα αντιπροσωπεύουν οι άνθρωποι, γι’αυτό σας προσκαλούμε να θαυμάσετε στιγμιότυπα γεμάτα αλμύρα, πάθος και καλοκαιρινή διάθεση.

Φίλοι και μη του αθλήματος, θα παρευρεθούν στον χώρο μας απολαμβάνοντας δροσιστικά κοκτέιλ και καλή παρέα.

Στην εκδήλωση θα υπάρξουν T–shirt προς πώληση. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στον οργανισμό “Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ” με σκοπό την στήριξη των πυρόπληκτων.

Η έκθεση θα παραμείνει στο χώρο μας μέχρι τις 20 Αυγούστου.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το event ΕΔΩ.

Η είσοδος είναι δωρεάν. 

Στις εκδηλώσεις μας τηρούνται όλες αποστάσεις και τα μέτρα προστασίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση