ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κέρδισε ένα iPhone 12 από τη "Γεύση" και τον "Secret Santa"

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021 07:32 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κέρδισε ένα iPhone 12 από τη "Γεύση" και τον "Secret Santa"
Ο Άι Βασίλης φέτος, πάρκαρε στη Γεύση... και έρχεται στο χώρο σου με κάθε παραγγελία για να σου φέρει ένα iPhone 12.
 
Το γνωστό σουβλατζίδικο Γεύση, ετοίμασε έναν υπέροχο διαγωνισμό με έπαθλο ένα μοναδικό iPhone 12.
 
Πρόκειται για πολύ όμορφο εγχείρημα που μας ετοίμασε ο Γιάννης Κορέντζελος παρέα με τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας της Γεύσης με σκοπό να μας «φτιάξουν τη διάθεση» αυτές τις γιορτές.
 
 
Αυτές τις γιορτές, παραγγέλνεις από τη Γεύση και αν στην παραγγελία σου «βρεις τον Secret Santa», αυτόματα λαμβάνεις +1 συμμετοχή στη μεγάλη κληρωση, που θα γίνει στις 4 Ιανουαρίου και θα μοιράσει ένα iPhone 12 mini, και δωρεάν DELIVERY για 1 εβδομάδα στους τυχερούς.
 
ΠΩΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΜΕΡΟΣ: 
Αρκεί απλά να παραγγέλνεις από τη Γευση! Τηλεφωνικά ή μέσω  APP (Γεύση APP / YouDelivery APP).  Αν ο Secret Santa σε επισκεφθεί, τότε αυτό σημαίνει πως έλαβες +1 συμμετοχή για τη μεγάλη κλήρωση!
 
ΈΠΑΘΛΑ:
> Ένα (1) iPhone 12 Mini
> ΔΩΡΕΑΝ DELIVERY για 1 εβδομάδα σε 3 τυχερούς (τρία 50€ρα εκπτωτικά κουπόνια)
 
Παιδιά!  Αυτές τις γιορτές  «φτιάχνουμε τη διάθεση μας» και κερδίζουμε διπλά παρέα με τη Γεύση. Μη χάσετε την ευκαιρία να κερδίσετε τα όμορφα αυτά δώρα. Ακόμη και 1 παραγγελία μπορεί να σας «βάλει στο παιχνίδι» της διεκδίκησης!
 
Αν δεν εχεις ήδη κατεβάσει το APP της Γεύσης, μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ.
 
 
Σουβλατζίδικο Γεύση
Τηλ: 22310 27754
Online: www.gefsi-lamia.gr
Διεύθυνση: Φλέμινγκ 5 Λαμία

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση