Λαμία: Φέτος θα βρείτε ένα ξεχωριστό δώρο στο βιβλιοπωλείο «Μπέτσης»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2021 08:06 Λαμία: Φέτος θα βρείτε ένα ξεχωριστό δώρο στο βιβλιοπωλείο «Μπέτσης»

Όλα όσα σκέφτεστε να χαρίσετε στους αγαπημένους σας, θα τα βρείτε στο βιβλιοπωλείο «Μπέτσης» και το bookstime.gr

Αν ψάχνετε ένα ξεχωριστό δώρο για τις φετινές γιορτές, σας έχουμε την καλύτερη πρόταση...

Βρείτε αποκλειστικά στο βιβλιοπωλείο «Μπέτσης» την επετειακή έκδοση για τα 200 χρόνια στη Λαμία, από την Ελληνική Επανάσταση, η οποία δεν πρέπει να λείπει από καμία βιβλιοθήκη.

Με τίτλο «Πορεία στο χρόνο και το χώρο 1821-1967», ο Νίκος Ταξ. Δαβανέλλος και οι εκδόσεις Α. Σ. Μπέτσης, αποτυπώνουν τα γεγονότα σε μια ιστορική διαδρομή στην πόλη μας, μαζί με υπέροχο φωτογραφικό υλικό.

Λίγα λόγια από τον Ανδρέα Μπέτση για αυτό το μοναδικό βιβλίο:

Αποτελεί μία ιστορική διαδρομή στην πόλη της Λαμίας, η οποία καλύπτει την περίοδο από το 1821 έως το 1967 και περιέχει σπάνιο φωτογραφικό υλικό από το Νίκο Δαβανέλλο.

Αναμφισβήτητη, μα και πολύ δικαιολογημένη η συγκίνηση που νιώθει κανείς διαβάζοντας τούτα τα παλιά, τα κιτρινισμένα, με τα ορνιθοσκαλίσματα, κακογραμμένα και δυσκολοδιάβαστα κείμενα ή και με πολύ εναρμονισμένη καλλιγραφία γραμμένα με την πένα "Χ", των οποίων η παρουσία γίνεται με ακριβή γλωσσική, και φθογγολογική μορφή των πρωτοτύπων, ακόμα και με την ορθογραφία τους.

Χαρτιά και έντυπα που αναφέρονται στη ζωή, τις δυσκολίες, τις κακουχίες, τις μικροχαρές, τις γιορτές, τις έγνοιες, στους αγώνες για την επιβίωση, τη μόρφωση, την πάλη της γυναίκας για αναγνώριση και τη χωρίς σκοτούρες αποκατάσταση των θηλυκών και απ’ την άλλη, εκείνες οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες πάνω στις οποίες έχουν αποτυπωθεί θέσμια, κτίρια, πόλεμοι, δράσεις, κοινωνικές σχέσεις, χαρακτήρες προσώπων και οι οποίες μαρτυρούν με τρόπο ανάγλυφο και μοναδικό την πνευματική και αισθητική στάθμη άλλων χρόνων.

Τούτα όλα μας καθρεφτίζουν την πιστότερη εικόνα της ζωής της κοινωνίας σε ένα δοσμένο χρόνο και χώρο, ίσως περισσότερο από κάθε άλλο μέσο.

Στο βιβλιοπωλείο «Μπέτσης» θα βρείτε ακόμα μεγάλη ποικιλία σε βιβλία, παιχνίδια, δώρα γραφείου, ημερολόγια και πολλά άλλα είδη, σε πολύ καλές προσφορές.

Νέες εκδόσεις σε λογοτεχνία, παιδικό βιβλίο και εκπαιδευτικό παιχνίδι, για να κάνετε δώρο στους αγαπημένους σας, μικρούς και μεγάλους.

Αμέτρητες επιλογές σε είδη δώρων, στυλό parker, shaeaffer και είδη τεχνολογίας.

Ανακαλύψτε τη μεγαλύτερη γκάμα παιχνιδιών.

Επιτραπέζια, εκπαιδευτικά, παζλ και πολλές άλλες επιλογές, για να διασκεδάσετε και να δημιουργήσετε με την παρέα και την οικογένειά σας.

Κάντε τώρα τις γιορτινές σας αγορές από το βιβλιοπωλείο «Μπέτσης» και χαρίστε χαμόγελα σε όσους αγαπάτε!

Καλές γιορτές!!!

Βιβλιοπωλείο «Μπέτσης»
Κολοκοτρώνη 16 -
Λαμία
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2231400342 - 2231046266

Bookstime.gr
Facebook: Μπέτσης Βιβλιοαγορά και Bookstime.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση