Διαγωνισμός Instagram: Κερδίστε το νέο επαναστατικό laptop της αγοράς από «MSystems»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2021 08:44 Διαγωνισμός Instagram: Κερδίστε το νέο επαναστατικό laptop της αγοράς από «MSystems»

Το LamiaReport και το «MSystems» σας κάνουν δώρο για τα Χριστούγεννα το νέο επαναστατικό laptop ASUS Chromebook Flip C214, εντυπωσιακά ανθεκτικό και με ξεχωριστό design.

Οι ειδικοί των gadgets στο «MSystems» γνωρίζουν πολύ καλά, εδώ και 21 χρόνια, πώς να κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητά μας. Έτσι, σας ετοιμάσαμε το καλύτερο δώρο...

Τώρα η εκπαιδευτική σας εμπειρία γίνεται... συναρπαστική!

Μόνο με το νέο ASUS Chromebook Flip C214, το οποίο είναι ικανό να ανταποκριθεί άψογα στις ανάγκες μαθητών και καθηγητών μέσα στην τάξη.

Εύχρηστο, με ανθεκτικό ελαστικό περίβλημα και εύκολο στη μεταφορά, θα σας "λύσει" σίγουρα τα χέρια.

Ο διαγωνισμός στο Instagram

Ο διαγωνισμός "τρέχει" έως και την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021, στο Instagram του LamiaReport.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε στην παρακάτω δημοσίευση και ακολουθήστε τις οδηγίες:

Tο ASUS Chromebook Flip C214 είναι φτιαγμένο για να προσφέρει πρωτοποριακές εκπαιδευτικές εμπειρίες. Εντυπωσιακά ευέλικτο, διαθέτει οθόνη αφής και άθρωση 360ο και κάμερα που «βλέπει» προς τα εμπρός.

Έρχεται με ελαστικό περίβλημα, πληκτρολόγιο με προστασία από τις σταγόνες και εξαιρετικά ανθεκτικό μηχανισμό άρθρωσης.

Με μπαταρία που αντέχει μέχρι το τελευταίο χτύπημα του κουδουνιού και έξυπνη κατασκευή για άνετο service, το ASUS Chromebook Flip C214 είναι έτοιμο για όλα!

Μάθετε περισσότερα για το ASUS Chromebook Flip C214 ΕΔΩ.

Κάντε το μάθημα... παιχνιδάκι, με το ASUS Chromebook Flip C214!

Δείτε περισσότερα προϊόντα από το «MSystems» στο www.msystems.gr, το Facebook: Msystems και το Instagram: msystems_greece

Και μην ξεχνάτε... να ακολουθήσετε το LamiaReport στο Instagram για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλους τους διαγωνισμούς!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση