Σας ευχαριστούμε από καρδιάς! Καλή Χρονιά με Υγεία!!!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Ιανουαρίου 2022 09:00 Σας ευχαριστούμε από καρδιάς! Καλή Χρονιά με Υγεία!!!

Με τον ερχομό του 2022 το LamiaReport συμπληρώνει 12 χρόνια στην κορυφή της ενημέρωσης, ως Νο1 portal στην Κεντρική Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα Περιφερειακά site της χώρας.

Φυσικά αυτό δε θα μπορούσε να συμβεί χωρίς τη δική σας στήριξη και εμπιστοσύνη, γι αυτό σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Πρόθεσή μας ήταν βέβαια να γιορτάζαμε διαφορετικά, μαζί σας, καθώς εσείς μας έχετε χαρίσει αυτή τη διαχρονική πρωτιά....Ελπίζουμε ότι σύντομα θα έρθει και αυτή η στιγμή!

Γεγονός είναι ότι κάθε χρονιά, που περνάει, το LamiaReport σπάει τα ρεκόρ επισκεψιμότητας το ένα μετά το άλλο, παραμένοντας στην κορυφή των ενημερωτικών sites σε όλη την Κεντρική Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από το Google Analytics, το LamiaReport και τη χρονιά που πέρασε, είναι με διαφορά το Νο1 ενημερωτικό portal σε επισκεψιμότητα σε Στερεά και Θεσσαλία.

Google Analytics - Στατιστικά 2021:

27.939.455 επισκέψεις (sessions)
79.420.941 προβολές σελίδων (pageviews)

12 συνεχόμενα χρόνια στην κορυφή !!!

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μέσα από την καρδιά μας. Η ευχή και συγχρόνως η υπόσχεση, είναι να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά και για τις επόμενες δεκαετίες...

Η ομάδα του LR

Καλή Χρονιά - Χρόνια Πολλά… μαζί και το 2022!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση