Ώρα για εκδρομή: Θεοφάνεια στη Χαλκίδα με την υπογραφή του «Lamos Travel»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Ιανουαρίου 2022 07:27 Ώρα για εκδρομή: Θεοφάνεια στη Χαλκίδα με την υπογραφή του «Lamos Travel»

Ετοιμαστείτε για μονοήμερη εκδρομή στη Χαλκίδα και στον Άγιο Ιωάννη το Ρώσο, την Πέμπτη, ανήμερα των Φώτων.

Απολαύστε μία άκρως ηλιόλουστη ημέρα στη Χαλκίδα, τον καθαγιασμό των υδάτων αλλά και μία κατανυκτική επίσκεψη στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου.

Το τουριστικό πρακτορείο «Lamos Travel Agency» σας έχει την καλύτερη πρόταση και για τη νέα χρονιά.

Αγιασμός των υδάτων στην πάντα όμορφη και φωτεινή Χαλκίδα. Εκεί θα έχετε χρόνο να κάνετε μία μεγάλη βόλτα στην πόλη και να απολαύσετε τον καφέ σας.

Έπειτα, αναχώρηση για τη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου, όπου θα έχετε την ευκαιρία να προσκυνήσετε το σώμα του Αγίου.

Η επιστροφή σας στη Λαμία θα σας βρει με γεμάτες μπαταρίες αφού το «Lamos Travel Agency» θα τα έχει φροντίσει όλα για εσάς.

Η νέα χρονιά μας υποδέχεται με όρεξη για μονοήμερες εξορμήσεις σε κοντινούς προορισμούς.

Τα λεωφορεία είναι εξοπλισμένα με ιονιστές εγκεκριμένου τύπου για την καταπολέμηση της Covid-19 και τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες ΕΔΩ.

 

Για να ξεκινήσει όμορφα η νέα χρονιά, κλείστε τώρα το επόμενό σας ταξίδι με το «Lamos Travel Agency»!

Ενημερωθείτε ακόμα και για τα οργανωμένα πακέτα, τα οποία περιλαμβάνουν ταξίδια σε πολλούς πανέμορφους προορισμούς, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε τους σε Facebook: Lamos Travel Agency και Instagram: lamostravelagency ώστε να είστε πάντα ενήμεροι, για κάθε νέο ταξίδι.

«Lamos Travel Agency»: Σας πάει... παντού!!!

«Lamos Travel Agency» - Τουριστικό πρακτορείο
Υπεύθυνος: Στράτος Παπακώστας

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6987387480
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.lamostravel.gr
Facebook: Lamos Travel Agency
Instagram: lamostravelagency

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση