Εσύ ξέρεις ότι το Karellis Group μισθώνει ή νοικιάζει αυτοκίνητα?

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2022 10:14 Εσύ ξέρεις ότι το Karellis Group μισθώνει ή νοικιάζει αυτοκίνητα?

Η νέα εποχή στο Karellis Group, αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο του αυτοκινήτου, δίνοντας οικονομικές λύσεις στα δικά σου θέλω!

Το Karellis Group έχει δημιουργήσει έναν ευέλικτο τρόπο ενοικίασης ή μίσθωσης αυτοκινήτου και δίκυκλου, που απαντά στις ανάγκες μετακίνησης του σήμερα.

Είναι δεδομένο πλέον πως η απόκτηση ιδιόκτητου μέσου μεταφοράς γίνεται όλο και δυσκολότερη, παρότι η ανάγκη για μετακίνηση διαρκώς αυξάνεται. 

Γι' αυτό και το ευέλικτο leasing και rent-a-car αποτελούν την ιδανική λύση.

Χωρίς περίπλοκες διαδικασίες, το Karellis Group μπορεί να παρέχει την ευέλικτη λύση που σας ταιριάζει.

Η ενοικίαση μπορεί να γίνει από εταιρείες ή ιδιώτες, από μία ημέρα μέχρι και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο στόλος μας είναι πλήρης και διαθέτει από μικρά Ι.Χ. βενζίνης ή πετρελαίου, σύγχρονα ηλεκτρικά, 4x4 SUV, καθώς επίσης και επαγγελματικά.

Για ειδικούς σκοπούς, υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης αναγκών με πολυτελή αυτοκίνητα όπως και μετακίνησης με έμπειρο οδηγό.

Ακόμη κι αν αυτό που έχετε ανάγκη είναι μία απόδραση το Σαββατοκύριακο με ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο, ένα απρόοπτο επαγγελματικό ταξίδι ενώ το αυτοκίνητο σας επισκευάζεται ή ακόμα και μία μικρή μετακόμιση, το Karellis Group μπορεί να σας εξυπηρετήσει.

Μας αρέσουν οι προκλήσεις και είναι σύμφωνα με το όραμα μας, το να τις αντιμετωπίζουμε, με ολοκληρωμένες λύσεις ευέλικτης μετακίνησης. Ζητήστε μας αυτό που θέλετε!

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα ή έχετε οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 22310 23563, στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να μας επισκεφθείτε στις εγκαταστάσεις - εκθέσεις μας, στο 2ο χλμ Λαμίας - Αθηνών.

 

Site: www.karellis-group.com
Facebook: KARELLIS GROUP
Instagram: Karellis Group

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση