Λαμία: Ξεκινάει το σεμινάριο Ονυχοπλαστικής από το Θεσσαλικό ΙΕΚ - Γιάτσος

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2022 08:08 Λαμία: Ξεκινάει το σεμινάριο Ονυχοπλαστικής από το Θεσσαλικό ΙΕΚ - Γιάτσος

Οι εγγραφές για το σεμινάριο έχουν ξεκινήσει και υπάρχουν μερικές ακόμα διαθέσιμες θέσεις

Το σεμινάριο απευθύνεται:

  • Σε αρχάριους που θέλουν να γνωρίσουν τις επαγγελματικές τεχνικές στην περιποίηση άνω και κάτω άκρων και να ξεκινήσουν επαγγελματική σταδιοδρομία ως τεχνίτες περιποίησης άκρων.
  • Σε ήδη απασχολούμενους στον τομέα , με μικρή εμπειρία, που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στις νέες τεχνικές Ονυχοπλαστικής και Nail Art.

Η εκπαίδευση γίνεται κάτω από αυστηρούς κανόνες υγιεινής από εξειδικευμένο προσωπικό, που γνωρίζει όλες τις τεχνικές. Παρακολουθώντας το συγκεκριμένο πρόγραμμα , θα αποκτήσετε τις απαραίτητες γνώσεις πάνω στην περιποίηση άκρων.

Δείτε το Πρόγραμμα του Σεμιναρίου ΕΔΩ.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχεται Βεβαίωση Σπουδών από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (επιπέδου 2) , η οποία πιστοποιεί τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει. Η πιστοποίηση είναι σύμφωνη με την άδεια του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ).

Παροχές: Στους συμμετέχοντες παρέχονται όλα τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, καθώς και booklet με σημειώσεις των μαθημάτων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Αθηνών 18 & Χαιρώνειας 2, Λαμία

Έναρξη: 08/03/2022

Διάρκεια: 3-4 μήνες
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231027500

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site: thessalikoiek.gr
Facebook: Θεσσαλικό ΙΕΚ - Γιάτσος

Λίγες ακόμα διαθέσιμες θέσεις για το Σεμινάριο Barista, δηλώστε εδώ τη συμμετοχή σας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση