Λαμία: Λίγες ακόμα διαθέσιμες θέσεις για το σεμινάριο BARBER από το Θεσσαλικό ΙΕΚ - Γιάτσος

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2022 08:25 Λαμία: Λίγες ακόμα διαθέσιμες θέσεις για το σεμινάριο BARBER από το Θεσσαλικό ΙΕΚ - Γιάτσος

Αν θέλεις να ασχοληθείς και να εξειδικευτείς αποκλειστικά στις ανδρικές κομμώσεις, δήλωσε τώρα τη συμμετοχή σου σε αυτό το μοναδικό σεμινάριο!

Το πρόγραμμα αυτό δίνει την δυνατότητα στους σπουδαστές να αποκτήσουν τις καλύτερες βάσεις για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία στην ανδρική κομμωτική (barber).

Με υπερσύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας από άρτιους επαγγελματίες Barber Hair Stylist, οι εκπαιδευόμενοι μαθαίνουν εύκολα και γρήγορα τις τεχνικές και τα μυστικά του Kουρέα- Barber και ενός σύγχρονου, με τη μαγεία του παλιού, Barber Shop. Πρακτική εκπαίδευση σε κούκλες & ζωντανά μοντέλα.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχεται Βεβαίωση Σπουδών από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (επιπέδου 2), η οποία πιστοποιεί τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει. Η πιστοποίηση είναι σύμφωνη με την άδεια του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ).

Παροχές: Παρέχονται κούκλες για την πρακτική εκπαίδευση και εξάσκηση των σπουδαστών. Επίσης δίνεται booklet με σημειώσεις των μαθημάτων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Δείτε το Πρόγραμμα του Σεμιναρίου ΕΔΩ.

Αθηνών 18 & Χαιρώνειας 2, Λαμία

Διάρκεια: 3-4 μήνες
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231027500

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site: thessalikoiek.gr
Facebook: Θεσσαλικό ΙΕΚ - Γιάτσος

Λίγες ακόμα διαθέσιμες θέσεις για το Σεμινάριο Barista, δηλώστε εδώ τη συμμετοχή σας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση