Λαμία: Ο καλύτερος καφές της πόλης σερβίρεται καθημερινά στο «Bruno»!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Απριλίου 2022 07:53 Λαμία: Ο καλύτερος καφές της πόλης σερβίρεται καθημερινά στο «Bruno»!

Στο αγαπημένο μας κατάστημα «Bruno», Αθηνών 115 και Ταϋγέτου γωνία, στη Νέα Άμπλιανη (απέναντι από την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής), απολαμβάνουμε καθημερινά ασυναγώνιστη ποιότητα καφέ, αλλά και κάθε είδους ρόφημα!

Το όμορφο και ζεστό του περιβάλλον μας φιλοξενεί κάθε ώρα της ημέρας, ενώ το ιδιαίτερα εξυπηρετικό προσωπικό θα σας κάνει να αισθανθείτε... σαν στο σπίτι σας.

Έχοντας παράδοση στον καλό και ποιοτικό καφέ, το «Bruno» σας εγγυάται μια έκρηξη απόλαυσης στον ουρανίσκο σας.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως σάρωσε στα Coffee Business Awards!

Το «Bruno» έχει φροντίσει και για εκείνους που δεν είναι λάτρεις του καφέ, καθώς διαθέτει μεγάλη γκάμα ροφημάτων, όπως κρύες και ζεστές σοκολάτες, τσάι, φυσικούς χυμούς.

Το απολαυστικό τσάι, μάλιστα, μπορείτε να το βρείτε και σε συσκευασία αγοράς για το σπίτι, το γραφείο, και όπου αλλού θέλετε να απολαμβάνετε τις υπέροχες γεύσεις του.

Τα «Bruno» συμβάλλουν στη μείωση χρήσης πλαστικού - Γίνε και εσύ μέρος της αλυσίδας και κέρδισε έκπτωση στον καφέ και το ρόφημά σου!

Αποκτήστε τώρα και εσείς το μοντέρνο επαναχρησιμοποιούμενο ποτήρι και το θερμό, κατασκευασμένο από άριστα υλικά, από το κατάστημα «Bruno» και φροντίστε με αυτό τον τρόπο το περιβάλλον.

Φέρτε τα μαζί σας κάθε φορά που θέλετε να πιείτε τον αγαπημένο σας καφέ και κάθε είδους ρόφημα και κερδίστε έκπτωση 0,20€!

«Bruno»: Welcome to the land of coffee...

Σας περιμένουμε καθημερινά στο κατάστημά μας, Αθηνών 115 και Ταϋγέτου, ενώ μπορείτε να απολαύσετε τον αγαπημένο σας καφέ όπου και αν βρίσκεστε.

«Bruno coffee stores»
Αθηνών 115 και Ταϋγέτου γωνία - Νέα Άμπλιανη (απέναντι από την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής)
Τηλέφωνο
επικοινωνίας: 2231052543
Facebook:
BRUNO ΛΑΜΙΑ
Instagram: bruno_lamia

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση