Δομοκός: Το Οινοποιείο "Ganis" ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Μαΐου 2024 09:30 Δομοκός: Το Οινοποιείο "Ganis" ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό!

Το Οινοποιείο "Ganis Organic Wines" μας προσκαλεί το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Μαΐου να απολαύσουμε τις ετικέτες του καθώς και διάφορα τοπικά προϊόντα.

Στα πλαίσια της πανελλαδικής διοργάνωσης «ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 2024», όπου όλα τα επισκέψιμα οινοποιεία της χώρας μας «ανοίγουν» τις πόρτες τους για το κοινό.

Η Άνοιξη είναι εδώ και τι καλύτερο από μία επίσκεψη και ξενάγηση στο Οινοποιείο "Ganis Organic Wines", στον Δομοκό.

Ένα ποτήρι από το αγαπημένο μας κρασί και η ξενάγηση ξεκινά...

Οι επισκέπτες το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Μαΐου από τις 11:00 έως τις 19:00, θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν και να γνωρίσουν από κοντά τον αμπελώνα καθώς και τη διαδικασία δημιουργίας των κρασιών, κυρίως όμως να τα γευτούν τις ετικέτες και φυσικά να αγοράσουν τις αγαπημένες τους.

Μέγας χορηγός θα είναι το Κατίκι Δομοκού (Ήπειρος), καθώς και άλλα τοπικά προϊόντα, τα οποία θα μπορούν όλοι να δοκιμάσουν και να προμηθευτούν.

Ganis Wines
Βάιος Γκάνης
Βαρδαλή Δομοκού
Τηλ 6973341604
Facebook: Vaios Ganis
Instagram: vaios_ganis_organic_wines
TikTok: vaiosganis

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση