Λαμία: Θες έξυπνες και οικονομικές λύσεις για το σπίτι;

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2022 08:27 Λαμία: Θες έξυπνες και οικονομικές λύσεις για το σπίτι;

Το Madlenhome.gr είναι ένα νέο eshop που έχει όλα όσα χρειάζεσαι για το σπίτι σε ασυναγώνιστες τιμές!

Θες μία ανανέωση στο χώρο σου; Αναζητάς ένα μοναδικό δώρο για κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο; Μήπως θες καμία ένα νέο μοντέρνο φωτιστικό για το κομοδίνο σου; Τότε σίγουρα ξέρουμε που θα βρεις όλα αυτά που αναζητάς!

Αν είσαι φοιτητής και προετοιμάζεις τώρα το νέο σου σπίτι, στo Madlenhome.gr, θα βρεις όλα όσα πρέπει να έχεις σε τιμές που δε θα σε απογοητεύσουν!

Το Madlen Home δραστηριοποιείται στη διακόσμηση του σπιτιού και όχι μόνο. Υπόσχεται να ομορφύνει το χώρο σου με τις ιδιαίτερες επιλογές του αλλά και τις πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Σε συνεργασία με τις πιο δημοφιλείς και μεγάλες εταιρείες αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και όχι μόνο, InArt, Espiel και τον οίκο Gallis Lighting με τα ιδιαίτερα χειροποίητα ελληνικά μοναδικά φωτιστικά για το σπίτι και το γραφείο.

Ανακαλύψτε στο Madlenhome.gr προϊόντα υψηλής ποιότητας και μοναδικής αισθητικής! Country Chic, boho, minimal, κλασσικό… όποιο και αν είναι το στυλ σου εδώ θα βρεις σίγουρα τα στοιχεία εκείνα που θα το αναδείξουν ή θα το συμπληρώσουν αρμονικά.

Ακόμα, το Madlen Home δίνει τον καλύτερο του εαυτό για τα νέα ζευγάρια, αναλαμβάνοντας τη λίστα γάμου τους, ώστε να δημιουργήσουν ένα σπιτικό άμεσα και όπως ακριβώς το ονειρεύονται!

Αν βρίσκεσαι στην πόλη της Λαμίας, το κατάστημα Madlen σε περιμένει στην οδό Ροζάκη Αγγελή 12, για να βρεις μικροέπιπλα, μεγάλη ποικιλία από είδη σερβιρίσματος, πρωτότυπα και άκρως μοντέρνα διακοσμητικά και μοναδικές προτάσεις διακόσμησης.

Madlen Home
Ροζάκη Αγγελή 12
Τηλέφωνο: 2231022864
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Eshop: Madlenhome.gr
Facebook:
Madlenhome.gr
Instagram: madlen_home_gift

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση