Κερδίζει «Άσσους» η πλαστική χειρουργική στη Φθιώτιδα!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 08:40 Κερδίζει «Άσσους» η πλαστική χειρουργική στη Φθιώτιδα!

Η Ace Athens - Aesthetics Center εδρεύει στην Αθήνα και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, την Κύπρο και τον Αραβικό Κόσμο. Επιστημονικός Διευθυντής της Εταιρείας είναι ο πλαστικός χειρουργός κ. Κώστας Παπαϊωάννου με πολυετή εμπειρία στο χώρο της Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής.

Μετά από 25 χρόνια εμπειρίας άσκησης της ειδικότητας της Πλαστικής Χειρουργικής, τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ξεκίνησε τη λειτουργία επιπρόσθετου ιατρείου στην πόλη της Λαμίας, όπου είναι και ο τόπος καταγωγής του.

Η χειρουργική αντιμετώπιση στο αντικείμενό του αφορά περιπτώσεις αισθητικής φύσης στο πρόσωπο (lifting, βλεφαροπλαστική, ρινοπλαστική, ωτοπλαστική) στο σώμα και τα άκρα (μείωση ή αύξηση μαστού, ανόρθωση μαστού, γυναικομαστία, λιποαναρρόφηση, κοιλιοπλαστική, βραχιοπλαστική, lifting μηρών, ανόρθωση γλουτών κ.α), εφαρμογές Laser για την αντιμετώπιση της γήρανσης στο πρόσωπο, αγγειακών και μελαγρωματικών βλαβών στο πρόσωπο και σώμα, ελάχιστα  επεμβατικές (non invasive) θεραπείες για την αντιγήρανση με τη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας, fillers  και φαρμακευτικών σκευασμάτων και θεραπείες αναγεννητικής ιατρικής με τη βοήθεια του λίπους (microfat και nanofat).

Στον επανορθωτικό τομέα, ο κ. Παπαϊωάννου, έχει εξειδικευθεί στην αποκατάσταση μαστού έπειτα από μαστεκτομή με την χρήση ενθεμάτων ή αυτόλογων ιστών, στη χειρουργική αντιμετώπιση του καρκίνου του δέρματος και του μελανώματος, στη χαρτογράφηση σπίλων καθώς και στην αποκατάσταση μεγάλων τραυματικών ελλειμμάτων με τη βοήθεια κρημνών. Επίσης, έχει μετεκπαιδευθεί στη Γάνδη του Βελγίου στη χειρουργική μαστού καθώς και σε άλλα κέντρα της Ευρώπης.

Συνοπτικό Βιογραφικό

Ο Κώστας Παπαϊωάννου, είναι γεννημένος το 1963, παντρεμένος και έχει 3 παιδιά. Αποφοίτησε από το Πειραματικό Σχολείο του Πανεπιστημίου Πατρών. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, από όπου πήρε και το πτυχίο του το 1987 . Κατέχει την ειδικότητα της Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής, από το 1998, και εργάστηκε ως επιμελητής Α και μετέπειτα ως Διευθυντής, στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς “Αγ. Ανάργυροι” από το 2011-2016 και νωρίτερα από το 1998-2011 στο 6ο Ογκολογικό Νοσοκομείο ΙΚΑ “Γ. Γεννηματάς”.

Από το 2004 είναι κάτοχος του Ευρωπαϊκού Master της Ιατρικής Καταστροφών, επιστημονικός συνεργάτης με το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και την περίοδο 2011-2013 διετέλεσε  μέλος της επιστημονικής ομάδας του ΜΠΣ ” Διεθνής Ιατρική- Διαχείριση κρίσεων υγείας” της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και υπεύθυνος της ενότητας Ιατρικής Καταστροφών.

Το 2017 απέκτησε πτυχίο αναγεννητικής ιατρικής μετά από εξετάσεις πάνω  στη χρήση των βλαστοκυττάρων από το τμήμα Μοριακής Βιολογίας του ΕΚΠΑ.

Από το 2015 μέχρι τον Οκτώβριο του 2017 εργάστηκε στη Σαουδική Αραβία με επιτυχία, ως Διευθυντής Τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής, σε μεγάλο ιδιωτικό Νοσοκομείο της πόλης Dammam. Από το 2019, έχει συνεργασία ως ειδικός συνεργάτης με μεγάλο όμιλο της Σαουδικής Αραβίας στην πόλη Khobar, όπου και χειρουργεί πληθώρα αισθητικών περιστατικών.

Έχει μεγάλο αριθμό δημοσιεύσεων  και ανακοινώσεων σε επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια.

Είναι ιδρυτικό μέλος του ελληνικού τμήματος των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στο οποίο και διετέλεσε Πρόεδρος του ΔΣ, από το 2001 έως το 2005. Έχει λάβει μέρος σε μεγάλο αριθμό ανθρωπιστικών αποστολών με το ελληνικό και ολλανδικό τμήμα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στην Αφρική, την Ασία και την Ευρώπη.

Από το 2018, δραστηριοποιείται και πάλι στην Ελλάδα και συνεργάζεται με μεγάλα ιδιωτικά Νοσοκομεία της Αθήνας.

Κώστας Aθ. Παπαϊωάννου
Πλαστικός Χειρουργός

ACE ATHENS (Aesthetic Center)
Ιατρείο Λαμίας:
Καραϊσκάκη 37, Λαμία
Ιατρείο Αθήνας: Λεωφ. Κηφισίας 27Α, Αθήνα

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Λαμία: 697 486 4339
Αθήνα: 210 64 71 066 & 694 460 3863

Web page: www.aceathens.gr
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
#drkonstantinospapaioannou

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση