Λαμία: Ψάχνεις ένα ιδιαίτερο δώρο για τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου; Η «Mon Tresor» σου έχει τις καλύτερες προτάσεις!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 11:13 Λαμία: Ψάχνεις ένα ιδιαίτερο δώρο για τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου; Η «Mon Tresor» σου έχει τις καλύτερες προτάσεις!

Στο εργαστήριο καλλυντικών «Mon Tresor» (εγκεκριμένο από ΕΟΦ) στην οδό Ροζ. Αγγελή 51, η Λαμιώτισσα Χημικός Μηχανικός Έλενα Αναστασίου, έχει τις κατάλληλες προτάσεις για εσένα! Κέρδισε έκπτωση στις αγορές σου, με τον ειδικό εκπτωτικό κωδικό!

Αν ψάχνεις ακόμη το πιο όμορφο δώρο για να προσφέρεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο, επισκέψου το κατάστημα - boutique της «Mon Tresor» όπου θα βρεις υπέροχες ιδέες!

Φυτικές Κρέμες, Σέρουμ και Έλαια, προϊόντα για την περιποίηση του προσώπου και του σώματος, σε μοναδικές πολυτελείς συσκευασίες.

Υφές, χρώματα και αρώματα από φυτικές πρώτες ύλες, σε ταξιδεύουν σε μια εμπειρία αισθήσεων, χωρίς να επιβαρύνουν την επιδερμίδα με περιττά συστατικά.

Επίσης, μπορείς να προμηθευτείς τα αγαπημένα σου προϊόντα και στις ειδικές - Luxury συσκευασίες δώρου (Gift Sets), σε μοναδικές προσφορές!

Έλα στο κατάστημα της «Mon Tresor» στην οδό Ροζ. Αγγελή 51 και με τον κωδικό Valentine2023 λάβε 10% έκπτωση!

Φέτος, στη γιορτή του Βαλεντίνου, περιποιήσου τον εαυτό σου ή κάποιο πρόσωπο που αγαπάς!

Mon Tresor: Ένας θησαυρός για τη γυναικεία και την ανδρική ομορφιά!

Βρες περισσότερα στο site: www.montresor.gr

Για τηλεφωνικές παραγγελίες κάλεσε στο: 22310 66083

Mon Tresor
Ροζάκη Αγγελή 51 - γωνία με Αμαλίας
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 66083
www.montresor.gr
Facebook: Montresor
Instagram: montresor_greece

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση