Λαμία: Αναβάλλεται το Live με τον Tranno!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 10:50 Λαμία: Αναβάλλεται το Live με τον Tranno!

Λόγω του 3ήμερου εθνικού πένθους που κηρύχθηκε μετά την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη.

Στο Luna Park, στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Ο γνωστός trapper Trannos, που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το νεανικό κοινό, θα έρθει στο Luna Park που βρίσκεται στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, για να ξεσηκώσει το κοινό με τις επιτυχίες του.

Θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία.

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας από τα σημεία προπώλησης ή απευθείας στην είσοδο της ΠΕΛ.

Προπώληση εισιτηρίου: 6€
Είσοδος εισιτηρίου: 8€

Το Fantasy George Park, το λούνα πάρκ που όλοι αγαπήσαμε θα βρίσκεται κοντά μας μέχρι και τις 20 Μαρτίου στον εσωτερικό χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, πλησίον του περιπτέρου που φιλοξενεί την έκθεση των δεινοσαύρων.

Συγκρουόμενα, τραμπολίνο, καράβι, παιχνίδια με στόχους και πολλά ακόμα περιμένουν τους μικρούς κάτοικους της Λαμίας και όχι μόνο!

Το ωράριο λειτουργίας είναι 15:00 με 22:00 καθημερινά και 11:00 με 22:00 Σαββατοκύριακα, από 20 Φεβρουαρίου έως 12 Μαρτίου.

Μοιραζόμαστε ξανά στιγμές γέλιου και διασκέδασης στο Fantasy George Park!

Fantasy George Park
Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας
Τηλέφωνο: 6983632860
Facebook
:
Fantasy George Park

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση