Γ. Οικονόμου: «Η σίγουρη νίκη γίνεται μεγάλη νίκη»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Μαΐου 2023 12:34 Γ. Οικονόμου: «Η σίγουρη νίκη γίνεται μεγάλη νίκη»

«Το μήνυμα από τη Λοκρίδα ήταν πεντακάθαρο...», λέει ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Οικονόμου, μετά τη χθεσινή του ομιλία στην κεντρική πλατεία της Αταλάντης.

Δείτε την ανάρτησή του αμέσως μετά την ομιλία.

«Στη χθεσινή μας ανοιχτή μετά από πάρα πολλά χρόνια συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία της Αταλάντης, το μήνυμα από τη Λοκρίδα ήταν πεντακάθαρο: Η σίγουρη νίκη γίνεται μεγάλη νίκη. Η παρουσία σας μου έδωσε δύναμη. Χάρη στη δική σας εμπιστοσύνη μπορώ και βρίσκομαι πάντοτε μπροστά....», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Οικονόμου, την Τετάρτη (10/5), στις 8:00'  το βράδυ, θα μιλήσει στην αίθουσα του κτιρίου του ΟΣΚ, στη Στυλίδα.

Δείτε φωτογραφίες από την ομιλία του Γιάννη Οικονόμου στην Αταλάντη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση