Βιργινία Στεργίου:«Κρατάω πάντα τις υποσχέσεις μου!»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 13:59 Βιργινία Στεργίου:«Κρατάω πάντα τις υποσχέσεις μου!»

Το έργο που έχει εκτελεστεί κατά τη διάρκεια της θητείας της σε κάθε Τοπική Κοινότητα της ανατολικής Φθιώτιδας, υπερασπίζεται και προβάλλει μέσα από το LamiaReport η Δήμαρχος Στυλίδας και εκ νέου υποψήφια Δήμαρχος Στυλίδας με το συνδυασμό «Ενωμένη Ανατολική Φθιώτιδα», Βιργινία Στεργίου, 

Στη συνέντευξη, που παραχώρησε στο Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, η Βιργινία Στεργίου περιέγραψε το προεκλογικό κλίμα που επικράτησε στο Δήμο Στυλίδας το τελευταίο διάστημα καθώς και τον τρόπο που την υποδέχονται και "την αγκαλιάζουν οι δημότες αναγνωρίζοντας τον αγώνα της", αυτά τα τέσσερα χρόνια, ιδιαίτερα στους κρίσιμους τομείς των υποδομών και της καθημερινότητας.

Ξεχωριστή αναφορά κάνει η κ. Στεργίου στο εμβληματικό έργο του βιολογικού καθαρισμού καθώς και στην μεγάλη ανάπλαση που σχεδιάζεται για το λιμάνι της Στυλίδας και θα φέρει έσοδα στο Δήμο, τονίζοντας με κατηγορηματικό τρόπο πως "κρατάω πάντα τις υποσχέσεις μου".

«Στη θητεία μας ασχοληθήκαμε με όλες τις κοινότητες ξεχωριστά, γνωρίζουμε όλες τους τις ανάγκες και έχουμε δρομολογήσει τις σωστές ενέργειες. Η Στυλίδα έχει μπει σε τροχιά ανάπτυξης. Αν οι δημότες θέλουν να δουν τα έργα να ολοκληρώνονται με σωστό και κοστολογημένο πρόγραμμα, με μία ομάδα που έχει καταφέρει να αποκτήσει τεχνογνωσία, τότε πρέπει να μας επιλέξει!», τόνισε μεταξύ άλλων στη συνέντευξής της.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της υποψήφιας Δημάρχου Στυλίδας Βιργινίας Στεργίου, στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση