Μεγαλειώδης αυλαία του προεκλογικού αγώνα της Αθανασίας Στιβακτή στην Κάτω Τιθορέα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 23:30 Μεγαλειώδης αυλαία του προεκλογικού αγώνα της Αθανασίας Στιβακτή στην Κάτω Τιθορέα

Ολοκληρώθηκαν με πολύ κόσμο οι ομιλίες της Δημάρχου Αμφίκλειας - Ελάτειας και εκ νέου υποψήφιας Αθανασίας Στιβακτή.

Η αυλαία του προεκλογικού της αγώνα έπεσε στην έδρα του Δήμου στην Κάτω Τιθορέα. «Απόψε, η κατάμεστη κεντρική πλατεία της Κάτω Τιθορέας ήταν ακόμη ένα ξεκάθαρο μήνυμα προτίμησης. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!», ανέφερε η κα Στιβακτή, που σημειώνει:

«Όπως σε όλη τη θητεία μας, έτσι και το τελευταίο διάστημα δουλέψαμε σκληρά, αξιοπρεπώς και με σεβασμό προς τους δημότες μας. Αφήσαμε το έργο μας να μιλήσει για εμάς, απαντώντας σε κάθε πρόκληση και κάθε προσπάθεια διχασμού με επιχειρήματα και λόγο ενωτικό.

»Μία μέρα μας χωρίζει από την Κυριακή των εκλογών. Η 8η Οκτωβρίου θα κρίνει την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας και το μέλλον όλων μας. Επιλέξτε με συνείδηση καθαρή και χωρίς ατομικά συμφέροντα τους κατάλληλους ανθρώπους, που θέλουν και μπορούν να εγγυηθούν την σταθερότητα του τόπου μας. Έχετε κρίση, έχετε άποψη, έχετε δύναμη. Χρησιμοποιήστε τα. Γιατί η επόμενη μέρα σας ανήκει. Αυτή η νίκη θα είναι μεγάλη! Αυτή η νίκη θα είναι δική σας για "Έναν Δήμο... Ένα Μέλλον!"»

Δείτε φωτογραφίες από τη μεγάλη συγκέντρωση (ευχαριστούμε το Δημήτρη Καλπύρη για τις περισσότερες από αυτές):

Είχε προηγηθεί η ομιλία στην Αμφίκλεια που είναι η γενέτειρα της κας Στιβακτή και όπως παρατήρησε: «Ξέρεις ότι βαδίζεις σωστά, όταν η γενέτειρά σου σε αγκαλιάζει θερμά! Γιατί οι πιο αυστηροί κριτές είναι οι δικοί μας άνθρωποι, που μας αγαπούν ανιδιοτελώς και θα μας πουν μόνο αλήθειες. Χωρίς να υποτιμώ στο ελάχιστο την αποδοχή και στήριξη όλων των συνδημοτών μου, από όλα τα χωριά μας, ας μου επιτραπεί να αισθανθώ λίγη παραπάνω συγκίνηση για τη χθεσινή υποδοχή της Αμφίκλειας. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο

Η Δήμαρχος επιπλέον τόνισε: «Οι Δαδιώτισσες και οι Δαδιώτες έστειλαν ηχηρό μήνυμα νίκης μέσα από την πλημμυρισμένη, κόσμο και αγάπη, κεντρική πλατεία της κωμόπολης. Μίλησε ο παλμός τους, ο ενθουσιασμός και το ζωηρό τους χειροκρότημα, που αποδεικνύουν περίτρανα την αναγνώριση μίας ικανής ομάδας και μίας παραγωγικής θητείας, που έχει να επιδείξει διαφάνεια, σταθερότητα και έργο.

»Γιατί εμείς μιλάμε μόνο με πράξεις! Εμείς μιλάμε με έργα ουσίας και στις προκλήσεις απαντάμε με προτάσεις, θέσεις και τεκμηρίωση. Έχουμε κάνει την αυτοκριτική μας, ξέρουμε τις αστοχίες μας - τις οποίες χρησιμοποιούμε ως γνώση στον σχεδιασμό της επόμενης μέρας - και Συνεχίζουμε Δυναμικά τον έντιμο και πολιτισμένο αγώνα μας για "Έναν Δήμο... Ένα Μέλλον!".»

Δείτε φωτογραφίες από την ομιλία της κας Στιβακτή στην Αμφίκλεια:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση