Τα βραβεία "Λουκάς Πολιτικός" δόθηκαν και φέτος στους μαθητές της Αμφίκλειας που αρίστευσαν (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 09:21 Τα βραβεία "Λουκάς Πολιτικός" δόθηκαν και φέτος στους μαθητές της Αμφίκλειας που αρίστευσαν (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Με ποιήματα και τραγούδια της εποχής τίμησε την επέτειο του ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου του 1940, η εκπαιδευτική κοινότητα του γυμνασίου και του λυκείου στην Αμφίκλεια.

Στην γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο, έγινε η απονομή των επαίνων στους μαθητές που αρίστευσαν την προηγούμενη σχολική χρονιά.

Ο σύλλογος διδασκόντων και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου τίμησε τους μαθητές που ξεχώρισαν, ενώ η διευθύντρια του Λυκείου Θεοδώρα Βοϊβόντα απένειμε και φέτος στους καλύτερους μαθητές κάθε τάξης, τα βραβεία "Λουκάς Πολιτικός", μια επιταγή σημαντικής αξίας από τον ιδιοκτήτη του πολυκαταστήματος στη Λαμία, Παναγιώτη Πολιτικό.

Πρόκειται για σημαντική πρωτοβουλία του κυρίου Παναγιώτη Πολιτικού που επιβραβεύει τους αριστούχους μαθητές της Αμφίκλειας, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στη μνήμη του πατέρα του Λουκά Πολιτικού, που φοίτησε στο εξατάξιο γυμνάσιο της Αμφίκλειας, εξελίχθηκε σε μία από της σημαντικότερες επιχειρηματικές προσωπικότητες της περιοχής και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από όλους.

 

 

Τα βραβεία Λουκάς Πολιτικός πήραν:

Από τη Γ΄ Λυκείου

1. Στρωτού Μάρθα-Ελένη του Ιωάννη με 19,7 άριστα

2. Φλωράκου Μαρία του Αθανασίου με 19,6 άριστα

Από τη Β΄ Λυκείου

1. Ζωγράφου Ελένη-Ιωάννα του Αλεξάνδρου με 19,9 άριστα

2. Μπέης Νέστωρ του Νικολάου με 19,8 άριστα

Από την Α΄ Λυκείου

1. Πόρρου Κωνσταντίνα του Αντωνίου με 19,9, άριστα

2. Ρεστέμη Ιωάννα του Λουκά με 19,9 άριστα

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση