Λαμία: Τα Χριστουγεννιάτικα «Ζιάκας» γιορτάζουν και προσφέρουν -30% σε όλα τα είδη!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 09:05 Λαμία: Τα Χριστουγεννιάτικα «Ζιάκας» γιορτάζουν και προσφέρουν -30% σε όλα τα είδη!

Η μαγεία των Χριστουγέννων πρέπει να είναι προσιτή για όλους και στα Χριστουγεννιάτικα «Ζιάκας» το ξέρουν καλά, γι' αυτό και προσφέρουν όλα τους τα είδη με έκπτωση -30%.

Γιορτάζουν τα 40 χρόνια λειτουργίας τους και θέλοντας να σας ευχαριστήσουν για τη στήριξή σας προσφέρουν τις πιο γιορτίνες εκπτώσεις!

Βρείτε πληθώρα χριστουγεννιάτικων ειδών, στην οδό Πλατυστόμου 9, στη Νέα Άμπλιανη Λαμίας (πίσω από το 7ο Γυμνάσιο) με έκπτωση -30% σε όλα!!!

Με ένα τηλεφώνημα στο 6977274159 μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας, να ζητήσετε συμβουλές Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης, ενώ εξυπηρετούν και χονδρικές πωλήσεις.



Ξεχωριστές χριστουγεννιάτικες μπάλες, πανέμορφα διακοσμητικά, ποιοτικά χριστουγεννιάτικα δέντρα σε όλες τις διαστάσεις, λαμπερές γιρλάντες και ό,τι ακόμα μπορείτε να φανταστείτε θα βρείτε στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Το κατάστημα «Ζιάκας» δεν προσφέρει απλώς χριστουγεννιάτικα είδη, αλλά εμπειρία και συναισθήματα για μικρούς και μεγάλους.

Επιλέξτε ανάμεσα σε καραβάκια, αγγελάκια, Άγιους Βασίληδες, φάτνη, καρουζέλ, υφασμάτινες κάλτσες και πολλά άλλα διακοσμητικά, για να μεταφέρετε τη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα σε κάθε σας χώρο.

Και αν θέλετε να κάνετε το σπίτι σας πραγματικά ξεχωριστό αυτή την εποχή, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να επισκεφθείτε τα Χριστουγεννιάτικα «Ζιάκας» και να επιλέξετε τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα στολίδια για το δέντρο σας.

Όλα τα χριστουγεννιάτικα είδη με έκπτωση -30%!!!

Είναι η καλύτερη ευκαιρία να ζήσουμε τη γιορτινή περίοδο με ακόμη περισσότερη χαρά, χωρίς να φορτώσουμε το πορτοφόλι μας.

Σε κάθε γωνιά του μαγαζιού, μπορείτε να βρείτε προϊόντα που θα σας φέρουν πιο κοντά στην επικείμενη γιορτή.  

Από την αναζήτηση του τέλειου χριστουγεννιάτικου δέντρου μέχρι την επιλογή των πιο λαμπερών στολιδιών, από τη διακόσμηση του σπιτιού σας μέχρι την επιλογή των δώρων που θα φέρουν χαρά και χαμόγελα στους αγαπημένους σας.

Μην παραλείψετε να διαλέξετε και διακοσμητικά εξωτερικού χώρου, ώστε να στολίσετε και το μπαλκόνι ή τον κήπο σας, και να ομορφύνετε και τη γειτονιά σας.

Ωράριο Καταστήματος:

Καθημερινά: 9:00 - 21:00
Σάββατο: 9:00 - 20:00
Κυριακή: 10:00 - 20:00

Για Χριστουγεννιάτικα είδη και φέτος ξέρεις πού πρέπει να πας!

Χριστουγεννιάτικα «Ζιάκας»
Πλατυστόμου 9 - Νέα Άμπλιανη Λαμίας (πίσω από το 7ο Γυμνάσιο)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977274159
Facebook: Xristougenniatika Ziakas
Instagram: xristougenniatika_ziakas

Χριστουγεννιάτικο δέντρο άριστης ποιότητας, χιονισμένο με κουκουνάρια, ύψος 2,10 ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ 64€

 

Χριστουγεννιάτικο δέντρο άριστης ποιότητας, πυκνό, με ύψος 1,80 ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ 68€

 

Χριστουγεννιάτικο δέντρο, μοντέρνο, άριστης ποιότητας, με ύψος 2,10 ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ 70€


 

Χριστουγεννιάτικο δέντρο χιονισμένο, άριστης ποιότητας, με ύψος 2,40 ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ 210€

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση