Λαμία: Ενημέρωση για την υγεία των δοντιών στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ «ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Μαρτίου 2024 09:41 Λαμία: Ενημέρωση για την υγεία των δοντιών στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ «ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ»

Χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για τη στοματική υγιεινή δόθηκαν τη Δευτέρα το απόγευμα στο χώρο του ΚΔΑΠ ΑμεA "ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ", στη Μητροπολίτου Δαμασκηνού και Άρη Βελουχιώτη, στη Λαμία.

Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με τον οδοντιατρικό σύλλογο Φθιώτιδας, επισκέφθηκε το χώρο του ΚΔΑΠ,ο οδοντίατρος του οδοντιατρικού τμήματος του Γενικού νοσοκομείου Λαμίας κ. Χριστόδουλος Σταυρόπουλος και ενημέρωσε ωφελούμενους και γονείς για την καθημερινή στοματική υγιεινή και έδωσε χρήσιμες συμβουλές.

Για ακόμη μια φορά το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ, προάγει τη βιωματική και δια βίου δράση των ΑΜΕΑ,για την ισότιμη ένταξη στην κοινωνία!

ΚΔΑΠ ΑμεΑ «ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ»
Διεύθυνση: Μητροπολίτου Δαμασκηνού & Βελουχιώτη, Λαμία
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2231066103, 6932065658 - Παναγιώτης Παπαδήμας
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.prosbasis.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση