Απόψε: Πρεμιέρα για το «Ουζερί Τσιτσάνης» - Κερδίστε προσκλήσεις

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2015 17:20 Απόψε: Πρεμιέρα για το «Ουζερί Τσιτσάνης» - Κερδίστε προσκλήσεις

Σήμερα Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου ξεκινούν οι προβολές στον κινηματογράφο "ΓΑΛΑΞΙΑ" της πολυαναμενόμενης ταινίας του Μανούσου Μανουσάκη: «Ουζερί Τσιτσάνης», με ώρες έναρξης τις 7:15 το απόγευμα και 10:00 το βράδυ.

Μάλιστα τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου ο σκηνοθέτης του έργου, Μανούσος Μανουσάκης, θα έρθει στη Λαμία και θα προλογίσει την ταινία στην βραδινή προβολή (10:00΄) στον κινηματογράφο "ΓΑΛΑΞΙΑ". Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με τον Μανούσο Μανουσάκη, όπου θα μπορείτε να τον ρωτήσετε ότι θέλετε για το έργο.

Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν 5 μονές προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό που τρέχει στη σελίδα του LR στο Facebook, πατήστε εδώ.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας....

Λίγα λόγια για την ταινία

Από τα πρώτα δευτερόλεπτα της ταινίας καταλαβαίνεις ότι το θέμα της σου σφίγγει το στομάχι. Η γερμανική μπότα χτυπάει ρυθμικά στα σοκάκια, οι Εβραίοι τραγουδούν στη χορωδία και πιο κάτω, ο Τσιτσάνης παίζει ένα από τα τραγούδια που έμελλε να γίνει μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Εικόνες που ταρακουνούν, σοκάρουν και δημιουργούν πόνο. Μια μεγάλη για τα ελληνικά δεδομένα παραγωγή. Μια ταινία συγκίνησης με κύριο υλικό ένα βιβλίο ψυχής.

Ρατσισμός, ξενοφοβία, βία, πόνος, έρωτας, όλα στον καμβά της σχεδόν δίωρης  παραγωγής.

Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Γιώργου Σκαμπαρδώνη η ταινία διαδραματίζεται στη Θεσσαλονίκη το 1942-1943. Στην υπό γερμανική κατοχή πόλη, ο Γιώργος και η Εστρέα είναι ερωτευμένοι. Όμως ο έρωτας ανάμεσα σε έναν Χριστιανό και μία Εβραία είναι απαγορευμένος. Η περιπετειώδης ιστορία αγάπης, παγιδευμένη ανάμεσα σε ένα απάνθρωπο ολοκληρωτικό καθεστώς και τον παραλογισμό των φυλετικών διακρίσεων, βρίσκει καταφύγιο στο ιστορικό Ουζερί Τσιτσάνης. Εκεί ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης Βασίλης Τσιτσάνης διανύει τα πιο δημιουργικά του χρόνια και συνθέτει τα πιο γνωστά του τραγούδια, ανάμεσα στα οποία και την καθοριστική Συννεφιασμένη Κυριακή.

23

Ουζερί-Τσιτσάνης_04

Ουζερί-Τσιτσάνης_09

Ουζερί-Τσιτσάνης_07

Ουζερί-Τσιτσάνης_06

Ουζερί-Τσιτσάνης_05

Ουζερί-Τσιτσάνης_03

Ουζερί-Τσιτσάνης_02

31

ΟΥΖΕΡΙ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥΣΟΥ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΟΥΖΕΡΙ - ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΑΠΑ

Για περισσότερες πληροφορίες στο "Cinepolis Γαλαξίας" 22310 25827.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση