Λαμία: Εσύ πηγαίνεις ακόμα στο super market;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 08:36 Λαμία: Εσύ πηγαίνεις ακόμα στο super market;

Με το Stilida Delivery ξεχνάς το super market, αφού με ένα κλικ ή με ένα τηλεφώνημα όλα τα ψώνια είναι  άμεσα στην πόρτα σου.

Το Stilida Delivery ήρθε για να μείνει μέσα στο σπίτι μας!

Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε σε λίγους μόνο μήνες λειτουργίας, επεκτείνεται ακόμα πιο δυναμικά στην πόλης της Λαμίας.

Με παράδοση στο σπίτι σου την επόμενη μέρα το Stilida Delivery είναι η πιο άμεση και οικονομική λύση ηλεκτρονικού supermarket στη Λαμία, αλλά και στην Ανατολική Φθιώτιδα.

Μπορείς να βρεις τα απαραίτητα τρόφιμα για το σπίτι, προϊόντα ατομικής υγιεινής, απορρυπαντικά, καλλυντικά, όλα όσα χρειάζεσαι για το βρέφος ή το παιδί σου, ακόμα και για το κατοικίδιό σου… φυσικά στις καλύτερες τιμές!!!

Και φυσικά προσφορές σε προϊόντα πρώτης ανάγκης και όχι μόνο! Ενημερώσου καθημερινά για τις νέες προσφορές στο Stilida Delivery.

Σταμάτα να καις βενζίνη κυνηγώντας τις προσφορές, τώρα έρχονται στην πόρτα σου!

Ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες ή τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, οι κάτοικοι της Λαμίας, της Στυλίδας και της ευρύτερης Ανατολικής Φθιώτιδας μπορούν τώρα να κάνουν τις αγορές τους εύκολα και γρήγορα με μερικά κλικ, εξοικονομώντας τον πολύτιμο χρόνο τους.

Και τηλεφωνικές παραγγελίες στο 6980409006 από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή 09:30 με 17:30.

Κόστη και ελάχιστη παραγγελία

Στυλίδα- Αγία Μαρίνα – Αυλάκι Μεταφορικά: 3€ και Ελάχιστη παραγγελία 20€

Νεράιδα - Καραβόμυλος - Αχινός - Ράχες Μεταφορικά: 5€ και Ελάχιστη παραγγελία 30€

Άνυδρο - Παλαιοκερασιά - Σπαρτιά - Αχλάδι - Βαθύκοιλο - Γλύφα - Πελασγία - Μύλοι Μεταφορικά: 5€ και Ελάχιστη παραγγελία 35€

Λαμία Μεταφορικά: 5€ και Ελάχιστη παραγγελία 35€

To Stilida Delivery είναι το νέο Online Supermarket της Λαμίας και της Ανατολικής Φθιώτιδας και ήρθε για να σου λύσει τα χέρια!

Καλώς ήρθες στη νέα εποχή των αγορών - Καλώς ήρθες στο Stilida Delivery!

Κάνε την παραγγελία σου και με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 6980409006.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση