Γιάννης Καλλιάνος: Ο πατέρας μου διασωληνώθηκε για τα μάτια του κόσμου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 17:58 Γιάννης Καλλιάνος: Ο πατέρας μου διασωληνώθηκε για τα μάτια του κόσμου

Αποφασισμένος να ακολουθήσει τον δρόμο της Δικαιοσύνης για τον θάνατο του πατέρα του είναι ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος, επιμένοντας πως ο ασθενής έπρεπε να μπει σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας στο νοσοκομείο «Αττικόν», λόγω της επιβαρυμένης υγείας του.

Με αφορμή τις καταγγελίες του Γιάννη Καλλιάνου για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του στο νοσοκομείο «Αττικόν», τέσσερις επιστημονικές εταιρίες και ενώσεις Αγγειοχειρουργικής στην Ελλάδα απέστειλαν επιστολή προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι Αγγειοχειρουργοί της Ελλάδας κάνουν λόγο για «ανθρωποφαγία» σε βάρος μιας ομάδας ανθρώπων που επιτέλεσαν τα καθήκοντά τους και για «άδικη επίθεση από ανθρώπους που εκμεταλλεύονται την ισχυρή πολιτική τους θέση και την προνομιακή τους αντιμετώπιση από διάφορα μέσα ενημέρωσης».

«Όλοι αυτοί που βγάζουν τις ανακοινώσεις, κανείς δεν βρέθηκε στο δωμάτιο του πατέρα μου. Ήρθε κάποιος από αυτούς; Όχι. Θέλω να πω ότι δεν ζήτησα καμία ιδιαίτερη μεταχείριση από το νοσοκομείο», τόνισε ο Γ. Καλλιάνος στο Live News.

«Ο πατέρας μου πήγε στα επείγοντα και περίμενε 5 ώρες σε ένα ράντζο. Όταν ο πατέρας μου έσβηνε και κατέρρεε ο οργανισμός του ζήτησα μόνο αν του παρασχεθεί η υποστήριξη που χρειάζεται για να επιβιώσει. ΜΑΦ ή ΜΕΘ χωρίς διασωλήνωση. Δεν ζήτησα διασωλήνωση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τους ισχυρισμούς πως έστελνε απειλητικά μηνύματα σε γιατρούς, ο Γ. Καλλιάνος τους διέψευσε, υπογραμμίζοντας:

«Τι απειλητικά μηνύματα να έστελνα; Ήμουν σε κατάσταση σοκ και πανικού. Έστελνα συνεχόμενα μηνύματα στον γιατρό και έλεγα “σας παρακαλώ πάρα πολύ, πώς μου λέτε ότι πάει καλά ο πατέρας μου; Αφού ο κορεσμός πήγε στο 60”. Έσβησε δύο φορές μπροστά μου».

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως ο ίδιος δεν έδωσε ποτέ φακελάκι στους γιατρούς. «Ο πατέρας μου διασωληνώθηκε για το θεαθήναι, για τα μάτια του κόσμου», σχολίασε. Όπως είπε, δεν θα ξεχάσει ποτέ το βλέμμα της μητέρας του όταν της ανακοίνωσε τον χαμό του πατέρα του.

«Δεν ήξερα πώς να το πω στη μητέρα μου. Άρχισαν να χτυπούν τα τηλέφωνα και την έπαιρναν για να την συλλυπηθούν. Της έπαιρνα το κινητό από το χέρι για να μη το σηκώσει», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση