Λαμία: Εσύ θα λείπεις από το μεγάλο πάρτυ της Ροζάκη Αγγελή;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 14:05 Λαμία: Εσύ θα λείπεις από το μεγάλο πάρτυ της Ροζάκη Αγγελή;

Η Αλίκη, η Γάτα του Τσέσαϊρ, ο Μαρτιάτικος Λαγός, ο Τρελο - Καπελάς, η Κόκκινη Βασίλισσα και η ομάδα που κρύβεται πίσω από την πιο φαντασμαγορική διακόσμηση όλη της Λαμίας, μας έχουν μία έκπληξη!

Ένα πάρτυ γεμάτο μουσική, ποτά, λάμψη, ανεβασμένη διάθεση και μαγεία σαν από παραμύθι, την Τρίτη 16 Απριλίου στις 19:00.

Όλα αυτά στο νέο pop up κατάστημα του Olvion, στην οδό Ροζάκη Αγγελή 16.

Κρυφοκοιτώντας από την κλειδαρότρυπα θα δεις την Αλίκη να "ξεφυτρώνει" από τη Χώρα των Θαυμάτων και να προσγειώνεται μέσα στο νέο της σπίτι, στη Λαμία.

Εκεί, ανάμεσα σε φωτεινά μανιτάρια, πελώρια λουλούδια, ζωντανά πιόνια, ζώα του δάσους και άλλα μαγικά πλάσματα... θα βρεις όλα τα πασχαλινά δώρα που θα πάρεις για τους αγαπημένους σου.

Χειροποίητες λαμπάδες γεμάτες έμπνευση, στυλ, παιχνιδιάρικη διάθεση, χρώμα, πασχαλινά διακοσμητικά και πολλά ακόμα γεμάτα φαντασία και την υπογραφή της ομάδας του Olvion.

Την Τρίτη 16 Απριλίου στις 19:00 το "Olvion in Wonderland" έχει ετοιμάσει ένα πάρτυ για μικρούς και μεγάλους!

Ο dj Paji θα ανεβάσει τη διάθεση με τις μουσικές του επιλογές, το Starfall Van bar θα προσφέρει απολαυστικά ροφήματα για όλους, το pro360Glance θα χαρίσει μοναδικές αναμνήσεις και το Βιοζήν θα φροντίσει για τα υψηλής ποιότητας γευστικά βιολογικά σφηνάκια του πάρτυ.

Η Ροζάκη Αγγελή θα πάρει χρώμα, θα αποκτήσει πλατιά χαμόγελα και λίγη μαγεία...

Μην το χάσεις!

Olvion in Wnderland
1 Απριλίου έως 4 Μαΐου 2024
Ροζάκη Αγγελή 16, Λαμία
Τηλ. 6987212092

Instagram: Olvion
Facebook: Όλβιον Γάμος-Βάπτιση

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση