Λαμία: «Για ένα χελωνάκι έγινε ο τσακωμός των δύο παιδιών στη σχολική εκδρομή»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 08:37 Λαμία: «Για ένα χελωνάκι έγινε ο τσακωμός των δύο παιδιών στη σχολική εκδρομή»

«Σε έναν τσακωμό δεν φταίει μόνο ένας... », λέει η μητέρα του 11χρονου μαθητή, που χτύπησε τον 12χρονο, όταν αντέδρασε στην επίθεση που δέχτηκε. 

Σε εξέλιξη είναι η έρευνα της Αστυνομίας, αλλά και της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας για τη συμπλοκή δυο μαθητών δημοτικού σχολείου της Λαμίας σε σχολική εκδρομή στο πάρκο της Αγίας Βαρβάρας.

Ο 12χρονος μαθητής κατέληξε στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας με σπασμένο δόντι και εκδορές στο πρόσωπο, ενώ ο πατέρας του κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπεύθυνου, ζητώντας να μάθει, πως το παιδί του κατέληξε αιμόφυρτο και τρομοκρατημένο στο σπίτι (δείτε εδώ

Η μητέρα του 11χρονου μαθητή, που συνεπλάκη με τον 12χρονο, περιγράφει στο LamiaReport πως έγινε το συμβάν σύμφωνα με τη δική της ενημέρωση, υποστηρίζοντας ότι και το δικό της παιδί έχει σημάδια και μελανιές από δάγκωμα στο σβέρκο. Μάλιστα όπως μας είπε ο 11χρονος μαθητής πήγε και αυτός στο νοσοκομείο και εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ενώ πήγε η ίδια από μόνη της στην αστυνομία για να καταθέσει χωρίς να έχει κληθεί.

«Εχθές με πήραν τηλέφωνο από το σχολείο και μου είπαν ότι τσακώθηκε ο γιος μου με ένα παιδάκι. Ο γιος μου με άλλα παιδάκια είχαν βρει μια χελώνα και ήθελαν να την πάνε σε κάποιο ασφαλές μέρος.

Το άλλο παιδάκι τραβούσε τα πόδια της χελώνας και ο γιος μου του είπε να την αφήσει ήσυχη και δεν την άφηνε. Τότε τον έσπρωξε για να τον απομακρύνει. Μετά το παιδάκι πήγε από πίσω του και δεν κατάλαβε με τι τον χτύπησε τόσο δυνατά στο σβέρκο και υπάρχουν γρατσουνιές βαθιές και όπως είπαν τα άλλα παιδάκια, που ήταν μπροστά, πήγε να τον δαγκώσει.

Τότε ο γιος μου τον χαστούκισε. Εκεί άρχισε ο καβγάς, πήγε ένας δάσκαλος και τα χώρισε και απομάκρυνε το άλλο παιδάκι. Αυτό όμως ξαναγύρισε και άρχισε να τον χτυπάει δυνατά με το ρολόι του και άρχισε να τον χτυπάει και ο δικός μου.

Σε αυτή την διαμάχη τον χτύπησε στο πρόσωπο και ξεκόλλησε το δόντι του που του είχε σπάσει κάποια άλλη φορά. Είναι κάτι που το είπε η μαμά του και ο ίδιος μπροστά στους δασκάλους.

Λοιπόν...σε ένα τσακωμό δεν φταίει μόνο ένας...Κακώς που αντέδρασε έτσι ο γιος μου είναι κάτι που δεν έχει ξανακάνει ποτέ....Δεν τσακώνεται δεν χτυπάει και είναι αγαπητός σε όλους. Και πραγματικά δεν μάτωσε κανένας όπως διαβάζω....», είπε η μητέρα του 11χρονου μαθητή στο LamiaReort.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση