To διάσημο 360⁰ Video Booth & Mirror Photobooth για ξεχωριστές εκδηλώσεις τώρα και στη Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024 10:04 To διάσημο 360⁰ Video Booth & Mirror Photobooth για ξεχωριστές εκδηλώσεις τώρα και στη Λαμία!

Το «Ermeion Events - Διοργάνωση Γάμων / Βάπτισης & Εκδηλώσεων - Party» εδώ και 15 χρόνια φροντίζει να κάνει τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής σας αξέχαστες!

Με την άρτια οργάνωση, τον επαγγελματισμό που διακρίνει τους συνεργάτες του, καθώς και με τις ευφάνταστες διακοσμητικές ιδέες, είναι πλέον συνώνυμο με κάθε επιτυχημένη εκδήλωσή σας.

Έτσι, πάντα πρωτοπορώντας και φροντίζοντας για το καλύτερο στις υπηρεσίες που σας προσφέρει, σας παρουσιάζει την νέα του υπηρεσία ενοικίασης των νέων trends, 360⁰ Video Booth & Mirror Photobooth.

Ακολουθήστε τους στα social media:

Instagram: 360° Mirror Booth Events
Facebook: 360 Mirror Booth Events

360⁰ Video Booth: Ο νέος τρόπος διασκέδασης στα πάρτι!

Οι καλεσμένοι σας ανεβαίνουν σε μια σταθερή κυκλική βάση γύρω από την οποία περιστρέφεται μια κάμερα, η οποία τους βιντεοσκοπεί δημιουργώντας ένα βίντεο 360⁰, υψηλής ανάλυσης που άμεσα μπορεί να ανεβάσει ο ίδιος στα social media σκανάροντας ένα QR Code!!!

Είτε γιορτάζετε έναν γάμο, μια εταιρική εκδήλωση ή οποιαδήποτε ειδική περίσταση, το 360 video booth μας, θα σας προσφέρει μια αξέχαστη διαδραστική εμπειρία. Ετοιμαστείτε να κάνετε περιστροφές, να ποζάρετε και να δημιουργήσετε δυναμικά γραφικά που θα αφήσουν μια μόνιμη ανάμνηση. 

  • Πλατφόρμα διαμέτρου 1m, για έως 4 άτομα.
  • Πλατφόρμα από tempered γυαλί και led εσωτερικό φωτισμό.

 

Mirror Photo Booth

Ο ολόσωμος διαδραστικός καθρέφτης δίνει την δυνατότητα στους καλεσμένους να δουν πώς να ποζάρουν πριν την λήψη της φωτογραφίας.

Επίσης μπορούν να επέμβουν στην φωτογραφία είτε γράφοντας κάποιο μήνυμα είτε προσθέτοντας κάποιο αστείο sticker animation !! Και με αυτό τον τρόπο βάζουν την προσωπική τους πινελιά στην εκδήλωση σας !!

  • Απεριόριστες έγχρωμες εκτυπώσεις 
  • Προσωποποιημένη λεζάντα στην φωτογραφία (με συνεννόηση)
  • Touchscreen 32’’ inches για ολοκληρωμένη απεικόνιση

«Ermeion Events - 360° Mirror Booth Events»
Διοργάνωση Γάμων / Βάπτισης & Εκδηλώσεων - Party
Κύπρου 73 - Λαμία
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22310 44498 και 6972332796

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Instagram:
360° Mirror Booth Events
Facebook: 360 Mirror Booth Events

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση