Λαμία: Μεγάλες προσφορές και σήμερα Παρασκευή στη "Boutique Maria"!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 10:07 Λαμία: Μεγάλες προσφορές και σήμερα Παρασκευή στη "Boutique Maria"!

Άρωμα και μαγεία Χριστουγέννων σήμερα και αύριο στη "Boutique Maria" στη Λαμία!

Επωφεληθείτε από το διήμερο των μεγάλων προσφορών (Πέμπτη - Παρασκευή) και κερδίστε πλούσια δώρα στην κλήρωση του Σαββάτου!

Όλα τα έχει φέτος το κατάστημα "Fashion & Style Boutique Maria", που ανανεώνει το λαμπερό του ραντεβού με το κοινό, στην ίδια αγαπημένη τοποθεσία: στην οδό Έσλιν 10, στη Λαμία.

Αυτή την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου και Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, η μαγεία των Χριστουγέννων ζωντανεύει ξανά και υπόσχεται ένα ακαταμάχητο μείγμα προσφορών και δώρων, υπό τη διοργάνωση του καταστήματος "Fashion & Style Boutique Maria".

Στη "Boutique Maria" το διήμερο προσφορών θα βρείτε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ από 10% έως 70% !!!

Με κάθε αγορά άνω των 100, αυτόματα θα συμμετέχετε στην κλήρωση για πλούσια δώρα, όπως μπουφάν, φορέματα, αξεσουάρ και άλλα πολλά δώρα!

Η κλήρωση των δώρων θα γίνει το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 12:00' το μεσημέρι στο κατάστημα, όπου μπορεί να παρευρεθεί κάθε ενδιαφερόμενος.

Οι τυχεροί/ες θα ανακοινωθούν από τη σελίδα του Facebook: fashion-style Butik Maria Lamia.

Σας περιμένουμε με πολύ κέφι και εκρηκτική Χριστουγεννιάτικη διάθεση στο ραντεβού προσφορών το διήμερο Πέμπτη και Παρασκευή, 15 και 16 Δεκεμβρίου 2016.

Ανοιχτά από το πρωί, μέχρι τις 10:00΄ το βράδυ!!!

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος από το κατάστημα "Fashion & Style Boutique Maria" στη Λαμία!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση