Μελισσανίδης σε Λουτσέσκου: Κάνεις αυτά που κάνεις και μου δίνεις το χέρι; Φύγε από εδώ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 00:16 Μελισσανίδης σε Λουτσέσκου: Κάνεις αυτά που κάνεις και μου δίνεις το χέρι; Φύγε από εδώ

Ένταση πριν την έναρξη του ΑΕΚ - ΠΑΟΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής πριν την έναρξη του ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (2-0) με τη χειρονομία που έκανε προς τους οπαδούς της Ένωσης, προκαλώντας τον εκνευρισμό του Δημήτρη Μελισσανίδη που δεν δέχθηκε να κάνει χειραψία μαζί του στη φυσούνα της OPAP Arena.

Ο Ρουμάνος προπονητής των Θεσσαλονικέων αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς των κιτρινόμαυρων όταν εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του παιχνιδιού, σηκώνοντας τα χέρια του και ζητώντας από τον κόσμο να φωνάξει κι άλλο.

Ο Λουτσέσκου, μάλιστα, δεν έμεινε μόνο σε αυτό αλλά κατευθυνόταν προς το πέταλο των οργανωμένων οπαδών πριν τον σταματήσουν οι άνθρωποι των δύο ομάδων, για να πάει στη συνέχεια προς τη φυσούνα. Εκεί ήταν ο Μελισσανίδης στον οποίο έδωσε το χέρι του ο Ρουμάνος, αλλά ο πρόεδρος της ΑΕΚ δεν ανταπόδωσε, λέγοντας του: «Κάνεις αυτά που κάνεις και μετά μου δίνεις το χέρι σου; Φύγε από εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση