Μουντιάλ 2022: Ο Ριτσάρλισον κέρδισε 4 εκατ. ακόλουθους στο Instagram μέσα σ’ ένα βράδυ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 16:00 Μουντιάλ 2022: Ο Ριτσάρλισον κέρδισε 4 εκατ. ακόλουθους στο Instagram μέσα σ’ ένα βράδυ

Το εξαιρετικό του γκολ στο ματς με τη Σερβία έχει θετική επίδραση και στα social media

Ο Ριτσάρλισον ξεχώρισε στην πρεμιέρα της Βραζιλίας του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς με δύο γκολ «καθάρισε» τη Σερβία (2-0), με το δεύτερο τέρμα του να κλέβει την παράσταση.

","width":136,"height":146}},"expires":"2022-12-30T22:00:00.000Z","regionsAllowed":"GR"}

Μάλιστα, εκτός από την απαίτηση ορισμένων να του απονεμηθεί το βραβείο Πούσκας για το καλύτερο γκολ της χρονιάς, ο επιθετικός της Τότεναμ βγήκε κερδισμένος και στα social media.

Συγκεκριμένα, πριν το ματς είχε περίπου 7,4 εκατ. ακολούθους στο Instagram και 24 ώρες αργότερα έχει 11,9 εκατομμύρια. Μιλάμε για περισσότερους από 4,5 εκατ. ακόλουθους μέσα σε λίγες ώρες.

 

 

 

Πηγή: Newsbeast

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση