Μαρία Σάκκαρη – Τζέσικα Πεγκούλα 1-2: Πάλεψε αλλά αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Qatar Open η Ελληνίδα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 17:56 Μαρία Σάκκαρη – Τζέσικα Πεγκούλα 1-2: Πάλεψε αλλά αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Qatar Open η Ελληνίδα

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν εμφανώς κουρασμένη στον ημιτελικό του Qatar Open, αλλά “πάλεψε” μέχρι τέλους κόντρα σε μία εξαιρετική τενίστρια, όπως Τζέσικα Πεγκούλα, για να γνωρίσει την ήττα με 2-1 σετ (6-2, 4-6, 6-1) και να χάσει μία ακόμη ευκαιρία να βρεθεί σε τελικό της WTA.

Η Σάκκαρη βρέθηκε να “κυνηγάει” από νωρίς και στα δύο σετ, με γρήγορα μπρέικ της Πεγκούλα, αλλά έκανε μία φοβερή προσπάθεια στο δεύτερο σετ και με τρία δικά της μπρέικ, έστειλε το ματς σε τρίτο σετ.

Εκεί βρέθηκε και πάλι πίσω στο σκορ, έκανε ένα δικό της μπρέικ και έφθασε μία… ανάσα από ένα δεύτερο, αλλά τελικά “κατέρρευσε” στο φινάλε, απέναντι στην Αμερικανίδα, Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης. Όπως και στο Λιντζ λοιπόν, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια αποκλείστηκε στα ημιτελικά και στη Ντόχα του Κατάρ.

Η Μαρία Σάκκαρη γνώρισε έτσι έναν ακόμη αποκλεισμό πριν από τελικό της WTA και στρέφεται στο Ντουμπάι, όπου θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε ένα 1000άρι τουρνουά.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση