Νέα μετάλλια για τα αδέρφια Βέτσικα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 08:02 Νέα μετάλλια για τα αδέρφια Βέτσικα

Στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα tae kwon do στη Σλοβενία…

Νέες πανευρωπαϊκές επιτυχίες πανηγύρισαν η Στεφανία και ο Δημήτρης Βέτσικας, παιδιά του λιμενάρχη Στυλίδας Ευθυμίου Βέτσικα που αγωνίστηκαν στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα tae kwon do στη Σλοβενία στις 17-22 Απριλίου 2024.

Ο Δημήτριος Βέτσικας 17 χρονών κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στη μάχη των -57 κιλών και  ομαδικές μάχες νέων ανδρών καθώς και δύο ασημένια σε ατομικό και ομαδικό αγώνισμα tul νέων ανδρών.

Η  18 Χρόνη Στεφανία Βέτσικα φοιτήτρια της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, κατέκτησε δύο ασημένια μετάλλια σε ατομική μάχη -47 κιλά και στο αγώνισμα αυτοάμυνας.

Ο Δημήτρης Βέτσικας είναι 4 φορές πανευρωπαϊκός και μία παγκόσμιος ενώ η Στεφανία πέντε φορές πανευρωπαϊκή πρωταθλήτρια και μία φορά παγκόσμια.

Στους αγώνες συμμετείχε ως διεθνής διαιτητής Α΄ Κατηγορίας ο Λιμενάρχης Στυλίδας, Ευθύμιος Βέτσικας ενώ  προπονήτρια της Εθνικής ΑΟΤΕ ήταν η σύζυγος του master Αναστασία Ντόβα 8 dan.

Η ελληνική αποστολή βγήκε πρώτη στην γενική κατάταξη με 43 χρυσά ενώ δεύτερη με 34 η Ουκρανία και τρίτη η Βουλγαρία με 14 ανάμεσα σε 33 χώρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση