Η Εθνική πόλο των ανδρών σάρωσε την Γεωργία και «αγγίζει» τα τελικά του World Cup

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 20:37 Η Εθνική πόλο των ανδρών σάρωσε την Γεωργία και «αγγίζει» τα τελικά του World Cup

Η Εθνική πόλο των ανδρών επικράτησε της Γεωργίας με το εντυπωσιακό 17-7 και πλέον είναι αγκαλιά με την πρόκριση στην τελική φάση του World Cup.

Την τρίτη διαδοχική νίκη της πέτυχε η Εθνική υδατοσφαίρισης ανδρών στην Ποντγκόριτσα, όπου φιλοξενείται ο Β΄ προκριματικός όμιλος του World Cup.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήταν για μια ακόμα φορά εξαιρετικό και επιβλήθηκε εύκολα της Γεωργίας 17-7, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, κάνοντας άλλο ένα βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Η ελληνική ομάδα ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά αύριο (14/3, 20:30) απέναντι στο Μαυροβούνιο και χρειάζεται ένα βαθμό (δηλαδή να μην ηττηθεί στην κανονική διάρκεια του αγώνα), ώστε να “σφραγίσει” το εισιτήριο για το Λος Αντζελες.

Ο Θοδωρής Βλάχος αποφάσισε να ξεκουράσει στο σημερινό παιχνίδι δύο βασικούς, αφήνοντας εκτός 13άδας τους Αγγελο Βλαχόπουλο και Κώστα Κάκκαρη.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 5-1, 3-2, 5-2

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης 3, Καλογερόπουλος 1, Φουντούλης 2, Παπαναστασίου 2, Γκίλλας, Αργυρόπουλος 1, Νικολαϊδης 1, Σολανάκης 2, Δερβίσης 2, Αλαφραγκής 1, Τζωρτζάτος

ΓΕΩΡΓΙΑ (Ντέγιαν Στανόγεβιτς): Ραζμάτζε, Αχβλεντιάνι, Νταντβάνι, Σουσιασβίλι 1, Μπιτάτζε 1, Γέλατσα, Αντεϊσβίλι, Σάριτς, Ιμναϊσβίλι, Μαγκρακβελίτζε 2, Τκεσελασβίλι 1, Τζιχτσιαρένκα 2, Γκβετάτζε

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση